Conor McGregor oyunculuk geleceği ve UFC'ye dönüşü hakkında konuştu

Eski şampiyon, Road House'un Amazon Prime yeniden çevriminde ilk oyunculuk deneyimini yaşıyor

Conor McGregor ve Jake Gyllenhaal, Road House'ta (Amazon Prime)

Road House'un yeniden çevriminde ilk kez bir sinema filmiyle seyirci karşısına çıkan Conor McGregor, bir daha oyunculuk yapmasının "muhtemel olmadığını" kabul ederken, UFC'ye dönüşünü "şeffaflık eksikliğinin" hâlâ engellediğini de sözlerine ekledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

McGregor'ın Jake Gyllenhaal'la birlikte rol aldığı Amazon Prime filmi 21 Mart'ta vizyona girecek fakat rakibi 13 ay önce açıklanmasına rağmen UFC'ye dönüşü için belirlenmiş bir tarih yok. 35 yaşındaki İrlandalı, 29 Haziran'da Michael Chandler'la karşılaşmak istediğini ifade etse de UFC Başkanı Dana White çekingen davranıyor.

McGregor, 13 Mart Çarşamba günü The Independent'ın da katıldığı Road House'un özel gösteriminde durumu ele alırken oyunculuk geleceğinden de bahsetti.

Road House'taki çekim programının kendisini çok yorduğunu ve sürecin filmdeki diğer isimlerin "gerçekten iyi oyuncular" olduğunu anlamasını sağladığını itiraf eden McGregor, bir daha oyunculuk yapmasının "muhtemel olmadığını" söyledi.

Dikkatini UFC'ye geri dönüşüne çeviren eski çift sıklet şampiyonu şöyle konuştu: 

Hâlâ bu yılın ilk çeyreğindeyiz, görüşmeler devam ediyor. Biraz şeffaflık eksikliği var. Kontratımda iki maçım kaldı. İkimizin de hamlelerinin ne olacağını bildiğini sanmıyorum.

Sadece antrenmanlarımda biraz daha istikrarlı olmak istiyorum. Şu anda tüm gücümle mi çalışıyorum? Hayır, şu anda çok yoğun değilim ama öyleydim. Bu yılın başları için plan yapıyordum, ocak için plan yapıyordum, hatta ondan önce aralık için çalışıyordum. Kamplar ayarlamıştım. Fransa'nın güneyinde Cannes'da bir kampım vardı, Dubai'de de bazı dünya şampiyonlarının benimle birlikte olduğu bir kampım vardı.

Sağlam bir kamp yaptım ve gayet hazırdım. Sonra bir şeffaflık eksikliği yaşıyorsunuz, sanki mesajınız "görüldü"de bırakılıyor gibi. O zaman ben de ilgimi kaybetmeye ve başka şeylerle ilgilenmeye başlıyorum, örneğin bu film gibi.

Sadece bu işi bitirmeyi umuyorum. Film [yaklaşık] 10 gün sonra vizyona girecek. O çıktığında benim işim de bitmiş olacak. Ardından Forged Irish Stout ve Proper Twelve'le [McGregor'ın markaları] Paddy's [Aziz Patrick Günü] şenliklerini halletmem gerekiyor. O da bitince, köşeme çekileceğim.

Hâlâ formdayım, hâlâ antrenman yapıyorum. Dediğim gibi, boş zamanımda kamplar yaptım. Eğer bana bir tarih verirlerse, 29 Haziran olmasını umuyorum ve bu benim hedefim olacak. Şu anki durumumla [...] iyi bir üç buçuk ay.

McGregor en son Temmuz 2021'de dövüşmüş ve Dustin Poirier'e karşı üst üste ikinci mağlubiyetini alarak bacağını kırmıştı. Aynı yıl ocakta Amerikalı, İrlandalı'nın 2014'teki zaferinin intikamını alarak McGregor'ı nakavt etmişti.

McGregor'ın son galibiyeti bir önceki maçında, Ocak 2020'de Donald Cerrone'a karşı 40 saniyede aldığı teknik nakavt galibiyetiyle gelmişti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/sport

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU