Stranger Things hayranları 8 yıldır şikayet ediyordu: Sonunda değişiyor

Dizinin yaratıcısının paylaşımı izleyicilerin yüreğine su serpti

2016'dan beri izleyiciyle buluşan Stranger Things'in başrollerinde Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin ve Sadie Sink yer alıyor (Netflix)

Stranger Things, sevilen karakterlerinden Will Byers'ın 2016'da Upside Down'da ilk kez kaybolmasından bu yana gerçek bir popüler kültür fenomenine dönüştü.

Netflix'in popüler dizisinin 5. sezonunda Will, nihayet ilk sezondan bu yana ihtiyaç duyduğu bir değişeme kavuşacak.

İlk sezondan beri tartışma konusu

Noah Schnapp'in canlandırdığı Will Byers, Demogorgon tarafından kaçırıldığından beri dizinin merkezinde yer alıyor. Karakterin 5. ve son sezondaki akıbeti de dizinin hayranları için merak konusu olmaya devam ediyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Öte yandan dizideki karakterlerin çoğu, 4 sezon boyunca görünüşlerini değiştidi ya da duygusal ilişkiler yaşadı. Ancak Will kişilik olarak büyük ölçüde aynı kaldı. Hatta bu durum zaman zaman yalnız kalmasına da sebep oldu.

Tüm sevilen dizilerde olduğu gibi Stranger Things'in popülaritesi de dizinin her yönünü fazlasıyla analiz eden bir alt kültür ortaya çıkardı. 

Will, fiziksel görünümüne kadar en çok tartışılan karakterlerden biri oldu. 

Yeni yayımlanan set fotoğrafları, ilk 4 sezonda Will Byers'la ilgili tekrarlanan bir şikayetin 5. sezonda düzeltileceğini ortaya koydu.

Doğum gününü kutladı

Stranger Things'in yaratıcısı Ross Duffer, Will Byers'ın doğum gününü kutlamak için karakterin fotoğraflarını paylaştı. 
 


Set fotoğrafları Will'le ilgili yıllardır devam eden bir şikayetin düzeldiğini ortaya koydu. 

Will'in meşhur kötü saç kesimi dizinin son sezonunda düzeliyor ve sevilen karakter artık daha modern bir görünüme kavuşuyor.

Stranger Things'in 5. sezonunun yayın tarihi ve hikayenin detayları açıklanmamış olsa da Duffer'ın paylaştığı set fotoğrafları, Noah Schnapp'in canlandırdığı Will Byers'ın, oyuncu kadrosunun geri kalanıyla birlikte geri döneceğini ortaya koyuyor. 


Independent Türkçe, ScreenRant, CBR.com

DAHA FAZLA HABER OKU