Stranger Things'in yıldızları servet kazanıyor: Maaşları ortaya çıktı

En çok kazanan oyuncunun maaşıysa gizli tutuluyor

Emmy adayı Millie Bobby Brown, rock yıldızı Jon Bon Jovi'nin oğlu Jake Bongiovi'yle evlilik hazırlıkları yapıyor (Netflix) 

Stranger Things'in yeni sezonu merakla beklenirken oyuncu kadrosunun yeni maaş belli oldu. Buna göre dizinin yıldızı Millie Bobby-Brown, en çok kazanan oyuncu olarak listenin başını çekiyor.

Netflix'in popüler dizisi, 5. ve son sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Ocakta çekimlere başlansa da henüz gösterim tarihi onaylanmadı. 

Maaşlarda büyük artış

Genç yıldızlardan oluşan oyuncu kadrosunun, dizinin son sezonu için büyük maaş artışları alacağı geçen yıl ocakta açıklanmıştı.

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Puck News'a göre, en çok kazanan oyuncu olarak listenin başında Eleven'ı canlandıran Millie Bobby-Brown yer alıyor.

Bobby-Brown, Enola Holmes'daki başrolünü de içeren bir Netflix anlaşmasına bağlı olduğu için kesin maaşı bilinmiyor. 

Britanyalı aktris, 19 Şubat'ta 20. yaşını kutlamıştı.

Winona Ryder ikinci sırada

Dizide Joyce Buyers'ı oynayan 52 yaşındaki Winona Ryder ve Jim Hopper'ı canlandıran 48 yaşındaki David Harbour'ın, 5. sezon için 9'ar milyon dolar kazandığı bildirildi. Ryder ve Harbour, maaş skalasında ikinci sırayı paylaşıyor.

Stranger Things, 2016'da gösterime girdiğinde izleyicilerin gönlünü fethetmiş ve başroldeki çocuk oyuncuları dünya çapında şöhrete kavuşturmuştu.

Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin, Gaten Matarrazo ve Noah Schnapp dizinin başrol oyuncuları olarak Millie Bobby-Brown'a katılmıştı. 

Sadie Sink ise ikinci sezonda Max Mayfield rolüyle gruba eklenen bir diğer genç oyuncuydu.

7'şer milyon dolar kazanacaklar

Şu anda hepsi 20'li yaşlarının başında olan oyuncuların, 5. sezon çekimleri için evlerine 7'şer milyon dolar götüreceği bildiriliyor. 

Dizinin 5. ve son sezon için geri dönecek ana kadrosunu, abla ve ağabeylerle onların akranları tamamlıyor: Nancy Wheeler rolünde Natalia Dyer, Jonathan Byers'ı canlandıran Charlie Heaton, Steve Harrington'ı oynayan Joe Keery ve Robin Buckley rolünde Maya Hawke. 

Bu oyuncuların her birinin de 5. sezon için 6 milyon dolar kazanacağı bildiriliyor.

Popüler dizinin resmi Instagram hesabı, prodüksiyonun ilk gününde tüm oyuncu kadrosunun bir fotoğrafını paylaşarak çekimlerin başladığını duyurmuştu. 

O zamandan bu yana merakla beklenen final için heyecan yaratmak üzere çeşitli fotoğraflar yayımlanmaya devam ediyor.


Independent Türkçe, Daily Mail, Puck News

DAHA FAZLA HABER OKU