Stranger Things'in yıldızından itiraf: "Gerçekten kıskanıyordum"

Wolfhard söz konusu olay örgüsünün izlemeyi 'en sevdiği' hikaye olduğunu söyledi

(Netflix)

Stranger Things'in yıldızı Finn Wolfhard, 4. sezonda belirli bir olay örgüsünün kendisini "gerçekten kıskandırdığını" itiraf etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

2022'de prömiyeri yapılan Netflix'in doğaüstü konulu popüler dizisinin son sezonu, büyük ölçüde üç ana olay örgüsüne ayrılmıştı. 

Birincisinde Finn Wolfhard'ın canlandırdığı Mike, Millie Bobby Brown'ın hayat verdiği Eleven ve Noah Schnapp'ın oynadığı Will Byers'ı ziyaret etmek üzere Kaliforniya'ya gidiyor; ikincisinde Winona Ryder'ın canlandırdığı Joyce Byers ve Brett Gelman'ın hayat verdiği Murray Bauman, David Harbour'un oynadığı Jim Hopper'ın hâlâ hayatta olduğundan şüphelenmeleri üzerine kendilerini tehlikeye atıp Rusya'ya yolculuk yapıyor; üçüncüsünde de Hawkins'i sarsan tüyler ürpertici genç cinayetlerini araştırmak üzere geride kalan oyuncu kadrosuna odaklanıyor.

21 yaşındaki oyuncunun kıskandığını söylediği olay örgüsü sonuncusuydu. Wolfhard yakın zamanda The Hollywood Reporter'a verdiği röportajda, "Prodüksiyonun ilk birkaç ayında çok fazla çekim yapmadık çünkü tamamen Hawkins olayına odaklanmışlardı. Bu yüzden gerçekten kıskanıyordum" dedi. 

Wolfhard, "Hatta diziyi nihayet izlediğimde bile en sevdiğim kısım diğerlerinin Hawkins'te yaşadıklarını izlemek oldu" diye ekledi.
 

(Soldan sağa) Millie Bobby Brown, Noah Schnapp, Finn Wolfhard, Charlie Heaton ve Eduardo Franco, Stranger Things'te (Netflix)
(Soldan sağa) Millie Bobby Brown, Noah Schnapp, Finn Wolfhard, Charlie Heaton ve Eduardo Franco, Stranger Things'te (Netflix)


Hayalet Avcıları: Öteki Dünya'nın (Ghostbusters: Afterlife) oyuncusu "Bu olay örgüsünü çok sevdim" dedi.

4. sezonda hep beraber olmamak çekimlerin sıkıcı tarafıydı ama 5. sezonda bu durumun tam tersi yaşanıyor. Hepimiz sürekli birlikteyiz.

Wolfhard şunları ekledi:

Birçoğumuz gerçek hayatta birbirimizin yakınında ya da karşı sokağında oturuyoruz. Yani oyuncu kadrosu birbirini çok sık görüyor ve sahnelerin çoğunda birlikte yer alıyoruz ki bu gerçekten harika bir şey.

Wolfhard, dizinin yaklaşmakta olan final sezonuyla ilgili olarak da "muazzam" nitelemesinde bulunarak  5. sezonun tanıtımını yaptı. 

Wolfhard, "Her sezon büyüdükçe büyüdü ve bu sezon muazzam ama aynı zamanda bir nebze izole" dedi.

Stranger Things'in 5. sezonunun aslında 2024'te yayımlanması bekleniyordu. Ancak geçen yıl aynı anda başlayıp sektörü durduran oyuncu ve yazar grevi nedeniyle prodüksiyon 7 ay ertelenmiş ve bu yılın ocak ayına kadar da yeniden başlayamamıştı. Bu nedenle son sezonun 2025'te yayımlanması bekleniyor.

4. sezonda Charlie Heaton'ın canlandırdığı Jonathan'ın yeni en iyi arkadaşı ve pizza kuryesi Argyle olarak tanıtılan Eduardo Franco dışında oyuncu kadrosunun çoğunun son sezon için geri döneceği doğrulanmıştı.

Joseph Quinn'in hayat verdiği Eddie Munson'la birlikte kısa sürede hayranların gözdesi haline gelen Franco'nun bir şekilde yeniden ortaya çıkması bekleniyordu.

Ancak 5. sezon çekimlerinin ilk gününden bir fotoğrafın yayımlanmış ve Franco görseldeki oyuncu kadrosu arasında yer almamıştı.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU