Tyson Fury kendisi hakkındaki Netflix dizisini parayla iptal ettirmek istemiş

Dizi, ağırsıklet şampiyonunun Morecambe'deki aile hayatına bir bakış sunuyor

(Reuters)

Tyson Fury, sürecin kendisi için "bunaltıcı" olduğunu söyleyerek, Netflix dizisi At Home With The Furys'in çekimlerini durdurmayı denediğini itiraf etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ağustosta Netflix'te gösterime giren realite şov, Fury'nin 2022'de boksu bırakma teşebbüsünü, aynı yılın sonunda ringlere dönüşünü ve Moracambe'deki aile hayatını konu alıyor.

Dizi seyircilerin beğenisini kazandı fakat Fury'nin istediği olsaydı gün ışığına hiç çıkmayacaktı.

Dünya Boks Konseyi (WBC) ağırsıklet şampiyonu, 18 Eylül Pazartesi günü Queensberry Promotions'a konuştu ve "Çekimlerden kurtulmak istedim" dedi.

Artık dayanamıyordum, çok fazlaydı, benim için bunaltıcıydı.

Bu yüzden ödeme yaparak kurtulmaya çalıştım ama başaramadım, dolayısıyla tahammül edip üstesinden geldik.

Ve sonunda, para ödeyerek kurtulmadığım için mutluydum, çünkü çılgın bir aileye ve deli birinin zihnine dair harika bir bakış açısı sunan, 1 numaraya yükselen bir hit ve harika bir dizi oldu.

35 yaşındaki Fury, Nisan 2022'de Dillian Whyte'ı yendikten sonra boksu bıraktığını açıklamıştı ancak aralıkta ringlere dönerek Derek Chisora'yı üçüncü kez yenmiş ve WBC unvanını koruyarak yenilmezliğini sürdürmüştü.

Britanyalı o zamandan beri dövüşmedi ancak ekimde eski UFC ağırsıklet şampiyonu Francis Ngannou'yla ringe çıkacak.

İkilinin 28 Ekim'de Suudi Arabistan'da karşılaşması beklenirken, Fury'yle birden fazla kemer sahibi Oleksandr Usyk arasındaki maç önceki aylarda suya düştü ve görünüşe göre artık gündemde değil.

Fury, "Forbes listesinde bir yıl boyunca en çok kazanan sporcu olarak zirveye çıkmak ve bir Hollywood filmi yapmak istiyorum. Yani yeni hedefler bebeğim!" dedi.

Ring'deki işimi tamamladım, bitti. Yapılabilecek her şeyi yaptım, kazanılabilecek her kemeri kazandım. Son 15 yılda hiç yenilmedim, iki kez namağlup şampiyon oldum.

Fury ayrıca bir dahaki sefere UFC ağırsıklet şampiyonu Jon Jones'la boks yapmak istediğini ve Ngannou'yla karma dövüş sanatları müsabakasında dövüşeceği iddiasını yineledi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/sport

Independent Türkçe için çeviren: Meltem Ergin

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU