Ahmet Ağaoğlu'ndan Ünal Karaman yorumu: Eksilmelerle sorun yaşamayız

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ünal Karaman'ın ayrılmasıyla ilgili, "Şota, Mustafa Denizli ile anlaşıldı yazıları dönüyor. Şu an itibariyle Trabzonspor'un gündeminde bir teknik direktör bulunmuyor. Şu ana kadar hiç kimseyle de görüşmedik" dedi

Ahmet Ağaoğlu / Fotoğraf: AA

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrılmasının ardından, kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu, puan kaybettikleri maçlardan sonra tüm eleştirileri üstlendiğini belirterek, "Kulüpte yaşanan her türlü olumsuzluğun tek sorumlusu benim dedim. Yanlış taktiğin de, pas hatasının da, yönetimsel yanlışın da sorumlusu benim dedim. Konyaspor maçı sonrasında, özellikle 4-5 haftalık futboldan memnun olmadığımı, göze hoş gelmeyen bir futbol ortaya koyan Trabzonspor olduğunu söyledim. Ben öz eleştiri yaptım, anladığım kadarıyla sayın hocamız eleştiriyi kendi üzerine almış" dedi.

Ünal Karaman'ın söylediği, "Başkan kimliğinden çok taraftar kimliğine giriyor" sözlerini de yorumlayan Ağaoğlu, şöyle konuştu: 

Benim sözlerim kendisini hedef almamıştı. Beni yemeye çalışanların boğazına takılırım gibi ifadeler kullandı hocamız. Gelmiş olduğumuz noktada, ayrılmayı kafasına koymuş, bu yönde düşünce oluşmuş kendisinde. Dün akşam üstü yapmış olduğumuz görüşmede de bunu ifade etti.

Medyada yer alan, yeni teknik direktör haberlerine de değinen Ağaoğlu, "Şota hocayla, Mustafa Denizli ile anlaşıldı yazıları dönüyor. Şu an itibariyle Trabzonspor'un gündeminde bir teknik direktör bulunmuyor. Şu ana kadar hiç kimseyle de görüşmedik. Jose Sosa'nın kulüpte kalıp ilerde teknik heyette yer almasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünal Karaman'ın ayrılmasının ardından Trabzonspor'un şampiyonluk yolunda sekteye uğrayağı yorumlarıyla ilgili de açıklamlarda bulunan Ağaoğlu, "Kimsenin hiçbir endişesi olmasın, bu mücadele kaldığı yerden devam edecek. Belki oyuncularımıza biraz daha yük binecek. Ancak bu kulübün çok daha iyi yerlere geleceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Sezonun ortasında Trabzonspor'un yükünü taşıyacak bir hocayı bulmak kolay değil. Allah verdiği canı, ne zaman alacağını bilir. Ahmet Ağaoğlu bu dünyadan gittiğinde, kulübün yapısının zaafa uğrayacağı düşüncesinde olmasın kimse. Kurduğumuz yapı, eksikmelerle sorun yaşanacak bir yapı değil" değerlendirmesinde bulundu.

 

Independent Türkçe, Ajanslar

DAHA FAZLA HABER OKU