Yeni Bond belli oldu mu? "Resmen teklif edildi" iddiası

"Büyük duyuru için hazırlıklara başlayabilirler"

Daniel Craig, sinema tarihinin en uzun soluklu serisinin 23. macerası olan Skyfall'da Javier Bardem, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw ve Judi Dench'le rol almıştı (MGM)

Adı Johnson... Aaron Taylor-Johnson. İddiaya göre Britanyalı aktöre James Bond rolü resmen teklif edildi ve Daniel Craig'in halefiyle ilgili aylardır süren spekülasyonlara son verildi. 

Anket "Idris Elba" dedi ama...

Birleşik Krallık merkezli The Sun'ın haberine göre, 33 yaşındaki aktör henüz rolü resmen kabul etmedi. Ancak teklife olumlu dönüş yapması halinde serinin başladığı 1962'den bu yana ikonik gizli ajanı canlandıran 7. aktör olacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Önceki gün düzenlenen bir anket, bir Bond adayı için yaşlı bulunmasına ve suç dizisi Luther'e odaklanacağını açıklamasına rağmen Idris Elba'nın halkın bir numaralı tercihi olduğunu ortaya koymuştu. 

Aynı anketin sonucunda Tom Hardy ikinci, Henry Cavill üçüncü, Aaron Taylor-Johnson ise 9. sırada yer almıştı.

The Sun'ın aktardığına göre Gece Hayvanları (Nocturnal Animals), Göster Gününü (Kick-Ass), Sınır Tanımayan (Nowhere Boy) ve Yenilmezler: Ultron Çağı (The Avengers) filmlerindeki rolleriyle tanınan Aaron Taylor-Johnson çok istenen rolü kaptı. 

aaron.jpg

Taylor-Johnson, Venedik Film Festivali'nden ödülle dönen 2016 yapımı Gece Hayvanları'nda Amy Adams, Jake Gyllenhaal ve Michael Shannon'la birlikte rol almıştı (Universal)


Bir kaynak, Britanya gazetesine şunları söyledi: 

Bond, eğer kabul etmek isterse Aaron'un işi. Resmi teklif masada ve geri dönüş bekliyorlar.

"İltifat olarak kabul ediyorum"

İsmi gizli tutulan kaynak sözlerini şöyle sürdürdü:

Yapım şirketi Eon'a göre Aaron önümüzdeki günlerde sözleşmesini imzalayacak ve büyük duyuru için hazırlıklara başlayabilirler.

Geçen hafta yeni Bond olabileceği yönündeki söylentilere yanıt veren aktör, 80 bin tirajlı Fransız moda dergisi Numero'ya yaptığı açıklamada çekingen davranarak şunları söylemişti: 

İnsanların beni bu rolde görmelerini büyüleyici ve harika buluyorum. Bunu büyük bir iltifat olarak kabul ediyorum.

Bu yıl üç büyük filmi gösterime girecek

33 yaşındaki Britanyalı, Ryan Gosling ve Emily Blunt'la birlikte Dublör'de (The Fall Guy) kaybolan ünlü bir aksiyon yıldızını canlandıracak. Filmin 26 Nisan'da gösterime girmesi bekleniyor.

Taylor-Johnson ayrıca 1922 yapımı gotik korku filmi Nosferatu'nun merakla beklenen yeniden çevriminde de rol alacak. Aktör, Robert Eggers'ın yönettiği ve Bill Skarsgård, Nicholas Hoult, Lily-Rose Depp ve Willem Dafoe gibi yıldızlarla birlikte oynayacak.

2012'den beri yönetmen Sam Taylor-Johnson'la evli olan aktör, dünyanın en büyük avcısı olduğunu kanıtlamaya çalışan Sergei Kravinoff'un hikayesini konu alan Avcı Kraven'da (Kraven The Hunter) başrol oynayacak ve Sony'nin Örümcek Adam Evreni'ne dahil olacak.

İki kez BAFTA'ya aday gösterilen oyuncu, Tom Ford imzalı Gece Hayvanları'ndaki sarsıcı performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Altın Küre kazanmıştı.


Independent Türkçe, The Sun, Daily Mail, Numero

DAHA FAZLA HABER OKU