Ünlü çiftin hayranları, aralarındaki 23 yaş farka kafaya taktı

2009 yapımı filmin setinde tanışan çift 11 yıldır evli

Sam Taylor-Johnson, Sunday Times'a verdiği röportajda kendisinden 23 yaş küçük eşinin "yaşlı bir ruha" sahip olduğunu ve "çok uyumlu" olduklarını söylemişti (Reuters)

Hollywood, her geçen gün ünlü çiftlerin şoke edici ayrılık haberleriyle çalkalanıyor. Ünlülerin aşkları, ayrılıklara bir bir yenik düşerken ilişkileri mutlu bir şekilde devam eden ünlü bir Hollywood çifti var: Sam ve Aaron Taylor-Johnson

56 yaşındaki yönetmen Sam Taylor-Johnson ve 33 yaşındaki aktör Aaron Taylor-Johnson, ilk kez Sam'in yönettiği ve Aaron'ın John Lennon'ın gençliğini canlandırdığı 2009 yapımı Sınır Tanımayan'da (Nowhere Boy) tanıştı.

Bir yıl sonra evlilik teklifi geldi

Aaron Taylor-Johnson, Grinin Eli Tonu'nun (Fifty Shades of Grey) yönetmeniyle seçmeler sırasında tanışmış ve bir yıl sonra ona evlenme teklif etmiş. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Nişanları 2009 sonbaharında kamuoyuna açıklandığında aktör 19, yönetmense 42 yaşındaydı.

Çift, o zamandan beri aralarındaki yaş farkından rahatsız olmadıklarını defalarca dile getirdi.

Altın Küre ödüllü aktör, ilişkilerinde sevildiğini ve güvende hissettiğini söylese de Vulture'a yaptığı açıklamada insanların yaş farkını bu kadar konuşmasından rahatsız olduğunu eklemişti:

İlgi rahatsız ediciydi. Ama kariyerimin başında bununla uğraşmak zorunda kalmak muhtemelen beni, hoşuma gitmeyen sorular sorduğu için birinin kafasını koparmak istemek yerine daha hızlı bir şekilde 'Boşver' diyebileceğim bir yere getirdi.

Çift, 10 yılı aşkın süredir evli olsa da hayranları hâlâ aralarındaki yaş farkına takılmadan edemiyor. 

Terapist "İnsanların merakı normal" diyor

Sosyal medya kullanıcıları, çıkmaya başladıklarında aktörün Sam Taylor-Johnson'a kıyasla çok genç olmasıyla ilgili endişelerini dile getirmeye devam ediyor. 

Terapist Amelia Kelley, Insider'a yaptığı açıklamada Taylor-Johnsonlar gibi bir çiftin insanlarda tereddüt yaratmasının mantıklı olduğunu söyledi. 

Kelley, erkeğin çok daha genç olduğu ilişkilerin yaygın olmadığını, bu nedenle ünlü çiftin daha fazla öne çıktığını ifade etti. 

Kelley, Sam Taylor-Johnson yönetmenlik pozisyonundayken tanıştıkları için, ilişkilerinde bir güç dengesizliği olup olmadığının merak edilmesinin normal karşılaşabileceğini söyledi.

Yaşlı bir kadını genç bir erkekle gördüğümüzde, bu durum kadının olması gerektiğini düşündüğümüz kadar genç olmadığının altını çiziyor ve bu da birileri için rahatsız edici olabilir.

Kelley'ye göre, bir yönetmen olan Sam'in aktöre göre daha güçlü bir konumda olduğu dönemde bir araya gelmeleri, bazılarının aralarındaki dinamikten endişe duymasının nedeni olabilir. 

Sam Taylor-Johnson, aktör eşinden 23 yaş büyük. 


Independent Türkçe, Insider, People

DAHA FAZLA HABER OKU