Peaky Blinders'ın yaratıcısından yeni dizi

1980'lerde geçen 6 bölümlük dizi 31 Mart'ta gösterime girecek

1981'de toplumsal gerilimin zirve yaptığı bir dönemde geçen dizi, hayatta kendi yollarını seçmek için mücadele eden ve müziğe sarılan bir grup gencin hikayesini anlatıyor (BBC)

Peaky Blinders'ın yaratıcısı Steven Knight'ın yeni dönem dizisi This Town'ın fragmanı yayımlandı. 

Knight tarafından kaleme alınan ve yönetmen koltuğunda The Crown'dan Paul Whittington'ın oturduğu yeni BBC dizisi, Birleşik Krallık'ta büyük sosyal, siyasi ve ekonomik çalkantıların yaşandığı 1980'lerde Birmingham müzik sahnesindeki bir grup genç müzisyenin hikayesini anlatıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Levi Brown, Jordan Bolger, Eve Austin ve Ben Rose'un rol aldığı dizi, 31 Mart'ta Britanya'daki BBC One'da gösterime girecek.

BBC, ekrana getireceği 6 bölümlük mini dizinin şiddet dolu arka planını gözler önüne seren bir resmi fragman yayımladı.

Knight'ın 1981'de Britanya'nın büyük bölümünü kasıp kavuran meşhur ayaklanmaları da konu alan yeni dizisi, Peaky Blinders'ın da geçtiği sanayi şehri Birmingham'a geri dönüyor. 
 


Knight'ın diğer hit dizisindeki suç dolu maceraların benzerini vaat eden This Town'ın fragmanı, 1980'lerin etkili müzik sahnesinde geçen heyecanlı ve ilgi çekici hikayenin ipuçlarını veriyor.

Önemli tarihi dönemlerde geçen hikayeler yaratmaya yabancı olmayan Knight, Oscarlı oyuncu Cillian Murphy'nin başrolde olduğu Peaky Blinders'ın yanı sıra Tom Hardy'nin 2017 yapımı tarihi draması Taboo'yu da yaratmıştı.

64 yaşındaki Britanyalı senarist, geçen yıl Charles Dickens'ın Büyük Umutlar (Great Expectations) eserini de diziye uyarlamıştı.


Independent Türkçe, ScreenRant, BBC

DAHA FAZLA HABER OKU