Peaky Blinders'ın yıldızı yeni dizisini anlattı

"Genellikle insanları öldürüyorum ya da bıçaklıyorum"

6 bölümden oluşan dramada başroldeki Joe Cole'a 36 yaşındaki Alexandra Roach eşlik ediyor (BBC)

Peaky Blinders'ın yıldızı Joe Cole, yeni dizisi Nightsleeper'daki "küçük neşeli anların" tadını çıkarıyor. 

"Hep çok ciddi ve karamsar karakterleri oynuyorum" diyen 35 yaşındaki oyuncu, Variety'ye yaptığı açıklamada bu kez rolünün bambaşka olduğunu anlattı: 

Ama bu rolü okudum ve şöyle dedim: 'Bu, kişi olarak bana çok yakın.' Özgür olabilirim ve hayat tecrübemi, yaşadığım her şeyi kullanabilirim. Hayatta eğlenmeye ve bunu oynadığım rollere taşımaya çalışıyorum. Bunu her zaman yapamadım çünkü genellikle insanları öldürüyor ya da bıçaklıyorum.

Sinema filmi de yolda

Anne Frank'ın ailesinin Nazilerden saklanmasına yardım eden Hollandalı Miep Gies hakkındaki A Small Light adlı filmdeki son rolünden de bahseden aktör şöyle dedi:

Şu anda bir film üzerinde çalışıyorum, bunlar Rus sinemacılar ve karanlık hikayeler anlatıyorlar ama bunu ciddiyetle yapıyorlar.

Britanyalı oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

Orada da pek çok moral verici an vardı. Bir bakıyorsunuz gülüyorsunuz, bir bakıyorsunuz ağlıyorsunuz. Yaşadıkları dönem çok zor olduğu için her şey karamsar ve kasvetli değil. Bu benim için zekice ve ilginç bir şey.

BBC One için hazırlanan Nightsleeper, Glasgow'dan Londra'ya giden bir trende geçiyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gerçek zamanlı dizide Cole, sakin bir gece geçirmeyi uman, trende görevli bir polis memuru olan Joe Roag'u canlandırıyor. 

Joe'nun bir trajediyi önlemek için Ulusal Siber Güvenlik Merkezi çalışanı Abby ve diğer yolcularla işbirliği yapması gerekiyor.  

Dizide canlandırdığı karakterle ilgili konuşan Cole, "Yüzeyin altında çok şey var" diyerek ekledi: 

İlk başta yardım etmeye ve günü kurtarmaya çalışıyor sanırım. Bu onun kanında ve DNA'sında var. Ama daha fazlası var. Ailesine ve son işine karşı suçluluk duyuyor. Bu tür bir dinamikle oynamak eğlenceliydi.

Canlandırdığı karakterin bir aksiyon kahramanı olmadığını vurgulayan Cole, sözlerini şöyle sürdürdü:

O sadece sıradan bir adam. Onu biraz daha ilişkilendirilebilir kılmaya çalıştım.


Independent Türkçe, Variety, Radio Times

DAHA FAZLA HABER OKU