Yıldız oyuncu rekor kıran suç dizisinin yeni sezonunda dönecek mi?

Oscar gecesinin kırmızı halısında merak edilen soruyu yanıtladı

61 yaşındaki Foster'a Alaska Eyalet Polisi Evangeline Navarro'yu canlandıran Kali Reis eşlik etmişti (HBO)

Sevilen suç dizisi True Detective yeni sezon onayını aldı ve Night Country adıyla bilinen 4. sezonun yaratıcısı Issa López'in yönetmenlik koltuğuna geri döneceği kesinleşti.

Dizinin hayranları, HBO yapımının her sezon farklı oyuncuların rol aldığı ve farklı bir hikayenin anlatıldığı antoloji rotasına devam edip etmeyeceğini merak ediyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

4. sezonda Oscarlı oyuncu Jodie Foster ve Kali Reis tarafından canlandırılan karakterlerin geri dönüp dönmeyeceği de merak konusu.

Night Country'nin başrolündeki Foster, Alaska'nın ıssız bölgelerinin sınırlarında yer alan kurgusal bir kasabanın yerel polis şefi Liz Danvers'ı canlandırıyordu.

Amerikalı aktris, dünkü Oscar töreninin kırmızı halısında diziye geri dönüp dönmeyeceğini açıkladı. Foster, Netflix filmi Nyad'la En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında adaylık elde etmişti.

Foster'ı polis şefi Liz Danvers rolünde bir kez daha izlemek isteyen hayranlar için haberler kötü. Lopez, 5. sezonda da dizinin önceki tarzını devam ettirecek ve bambaşka bir hikaye anlatacak gibi görünüyor.

"Tek seferlikti ve bitti"

Foster, Variety'den Marc Malkin'e yaptığı açıklamada dizideki rolünün tek seferlik olduğunu ve "bunun bir antoloji dizisi" olduğunu söyledi. Geri dönüp dönmeyeceği sorulduğunda Foster, kesin bir dille "Hayır" dedi:

Tek seferlikti ve bitti.

True Detective: Night Country, HBO dizisinin şimdiye kadar en çok izlenen sezonu olarak yayın hayatına son verdi. 

Tartışmalı paylaşım

True Detective'in yaratıcısı Nic Pizzolatto, 4. sezonun finaliyle ilgili tartışmalı bir paylaşım yapmıştı. HBO dizisinin son sezonu, Pizzolatto'nun tasarlamadığı ilk sezon. 48 yaşındaki Pizzolatto yönetici yapımcı sıfatıyla yapımda yer alsa da daha önce diziyi eleştirerek "bu hikayeye kesinlikle hiçbir katkısı olmadığını" söylemişti.

Pizzolatto, kendisini eleştiren bir kullanıcıya "Ve yine de... Kadın baş karakterim Emmy adaylığı kazandı" diye yanıt vermişti.

Vasatlık ödüllendirilir... Halihazırda ödüllendirilen şeyleri göz önüne alarak bunun üzerine düşünmelisiniz.

Senarist daha önce, finalin yayımlanmasının ardından sezonu "karman çorman" diye nitelendirdiği ve finalde ortaya çıkan şeyi "kendini ahlaki olarak üstün gören vigilantizm" diye eleştirdiği yorumları yeniden paylaşmıştı.


Independent Türkçe, Variety, CBR.com

DAHA FAZLA HABER OKU