Amazon'daki casus komedisi, rekortmen Netflix dizisinin alternatifi oldu

İzlenme rekorları kıran dizinin ikinci sezonu bu yıl gösterime girecek

The Night Agent'ın ilk sezonu, tüm zamanların en popüler 6. Netflix dizisi olmayı başardı (Netflix)

Amazon Prime Video'nun yeni dizisi, The Night Agent'ın ikinci sezonunun gösterime girmesini bekleyen izleyiciler için mükemmel bir seçim olabilir. 

Prime Video, bu türün lider yayın devi olmak için başarılı ve eleştirmenlerce beğenilen aksiyon dizilerine sahip. Ancak Netflix, The Night Agent'ın Mart 2023'te gösterime girmesinin ardından dişli bir rakip olduğunu kanıtladı. 

2023'ün en çok izlenen dizisi

Dizinin ilk sezonu Ocak-Haziran 2023'te 812 milyon saat seyredilerek platformda 2023'ün en çok izlenen dizisi olmuştu. Hatta aldığı olumlu tepkiler sayesinde Netflix, The Night Agent'ın ikinci sezonuna bir hafta içinde yeşil ışık yakmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Night Agent'ın ikinci sezon onayı her ne kadar hızlı gelse de FBI ajanı Peter Sutherland'in bir sonraki büyük görevi için bekleyiş hâlâ sürüyor.

Netflix henüz yeni sezonun yayın tarihini açıklamadı ancak Amazon Prime Video, The Night Agent hayranlarını tatmin edebilecek bir diziyi gösterime soktu.

Mr. & Mrs. Smith'in baş karakterleri, The Night Agent'taki Peter ve Rose Larkin'e rakip olabilecek dinamik bir ikili. İlgi çekici bir casusluk dizisi olan Mr. & Mrs. Smith, Atlanta'nın yazarı Francesca Sloane ve Donald Glover tarafından yaratıldı.

Sloane, Entertainment Weekly'ye "Burada kesinlikle anlatılacak çok daha fazla hikaye olduğunu düşünüyorum" diyerek Prime Video'nun onay vermesi halinde dizinin ikinci sezonda da devam edebileceğini söylemişti.

Gişe canavarı filmin dizi uyarlaması

Mizah yönüyle de öne çıkan 8 bölümlük dizi, Angelina Jolie ve Brad Pitt'in başrollerini paylaştığı 2005 yapımı Doug Liman filminin televizyon uyarlaması. 

40 yaşındaki Glover ve Amerikalı aktris Maya Erskine'in evli bir çift gibi davranan iki casusu canlandırdıkları hikayede, bu tehlikeli işin ilişkilerini nasıl etkilediği anlatılıyor.

Eleştirmenler diziyi "yazarlık, oyunculuk ve yönetmenliğin başarılı bir birleşimi" diye nitelendiriyor. Çok izlenenler listesinde hızla yükselen Mr. & Mrs. Smith, eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 90 gibi yüksek bir puanı da elinde tutuyor.

Alexander Skarsgård'dan Ron Perlman'a kadar usta isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizi, yaklaşık bir ay önce Amazon Prime Video'da gösterime girdi.


Independent Türkçe, ScreenRant, Entertainment Weekly

DAHA FAZLA HABER OKU