Meşhur filmin dizisi gösterimde: Heyecanlı final sonrası yeni sezon açıklaması

Gişe canavarı filmde Brad Pitt ve Angelina Jolie rol almıştı

Dizinin 8 bölümden oluşan ilk sezonunun tüm bölümleri, 2 Şubat 2024'te gösterime girdi (Prime Video)

Mr. & Mrs. Smith'in ortak yaratıcısı ve dizi sorumlusu Francesca Sloane, ikinci sezon olasılığını değerlendirdi. 

Başrollerinde Donald Glover ve Maya Erskine'in yer aldığı yeni Prime Video dizisi, Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin 2005 yapımı aynı adlı filmine dayanıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizi, tehlikeli bir göreve giden ve evli bir çift gibi davranmak zorunda kalan iki casusu konu alıyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Parker Posey, Wagner Moura, Michaela Coel, John Turturro, Paul Dano, Alexander Skarsgård, Eiza González, Sarah Paulson, Sharon Horgan ve Ron Perlman yer alıyor.

Entertainment Weekly, dizinin Prime Video'daki prömiyerinin ardından Sloane'la yaptığı röportajda, ikinci sezon ihtimalini masaya yatırdı.

"Anlatacak çok daha fazla hikaye var"

İlk sezonun, dizinin en heyecanlı yerinde sona erdiğini hatırlatan bulunduran Sloane, "Burada kesinlikle anlatılacak çok daha fazla hikaye olduğunu düşünüyorum" dedi. 

Sloane, Prime Video'nun onay vermesi halinde dizinin ikinci sezonda da devam edebileceğini düşünüyor. 

Tüm sezon, filmi seven insanlar için gerçekten tatmin edici olmaya devam ederken türü altüst etmeye çalışıyor ve bence filmi sevenler finalimizin kapanış şeklinden inanılmaz derecede memnun olacak. Bence bu son, pek çok insanın hakkında konuşacağı bir final.

Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin başrollerde yer aldığı Bay ve Bayan Smith, 110 milyon dolarlık bütçesine karşılık 487,3 milyon dolar kazanarak önemli bir başarı elde etmiş ve dünya çapında yılın en çok hasılat yapan 7. filmi olmuştu.

Devamı gelmemişti

Doug Liman'ın yönettiği filmde Pitt ve Jolie'nin yanı sıra Adam Brody ve Vince Vaughn da rol almıştı.

Filmin senarist, Simon Kinberg, JoBlo'ya verdiği röportajda Bay ve Bayan Smith'in devam filminin neden hiç gerçekleşmediğini şöyle açıklamıştı:

İlk filmin gücü bir aşk hikayesi olması; bilirsiniz, birbirlerine yeniden aşık oluyorlar ya da ilk kez gerçek bir şekilde aşık oluyorlar. Ve bir aşk hikayesi anlatmak, bir aşk hikayesini serileştirmek çok zordur. Çünkü ikinci filmde ne yaparsanız yapın, elbette ortak ve casus olabilirler ve birbirleriyle didişebilirler ama aslında aşık olan iki insanın hikayesini anlatamazsınız.


Independent Türkçe, ScreenRant, Entertainment Weekly

DAHA FAZLA HABER OKU