Eleştirmenler yeni The Walking Dead dizisine övgüler yağdırdı

"Gişe canavarı bir zombi filminin kapsam ve ölçeğinde"

The Walking Dead: The Ones Who Live, an itibarıyla eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'da 100 üzerinden 88 gibi yüksek bir puana sahip (AMC)

The Walking Dead serisinin merakla beklenen yeni spinoff'u The Ones Who Live'le ilgili ilk yorumlar gelmeye başladı.

Serinin Dead City ve Daryl Dixon'dan sonraki 6. spinoff'u, CRM helikopteriyle götürülen Rick Grimes ve onu arayan Michonne'un dönüşünü konu alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Walking Dead: The Ones Who Live'in oyuncu kadrosunda rollerini yeniden canlandıran Andrew Lincoln, Danai Gurira ve Pollyanna McIntosh'un yanı sıra yeni isimler Lesley-Ann Brandt, Matthew August Jeffers ve CRM'in Tümgenerali Beale rolünde Lost'un yıldızı Terry O'Quinn yer alıyor.

Bu ay sonunda gerçekleşecek prömiyeri öncesinde, The Walking Dead: The Ones Who Live'le ilgili ilk eleştiriler geldi. Diziyle ilgili yorumlar çoğunlukla olumlu.
 


ScreenRant'tan Sarah Moran, Rick ve Michonne'un dönüşünü "ne kadar güçlü bir bağa sahip olduklarını test eden romantik, stresli bir gerilim" olarak nitelendirdi.

"Duygusal ve sürükleyici"

IGN'den Matt Fowler da benzer övgülerde bulundu. Fowler, şöyle dedi:

Her ne pahasına olursa olsun hayatta kalmaya adanmış bir dünyada, gerçek aşkı ve yakınlığı bulup beslemek için ne kadar çabalamanız gerektiğini gösteren, boşa harcanmış çok az hareketle eksiksiz bir hikaye anlatmaya odaklanan duygusal ve sürükleyici bir spinoff.

Eleştirmenlerce yerden yere vurulan The Walking Dead: World Beyond gibi dizilerin aksine, The Ones Who Live'in serinin şimdiye kadarki en iyi spinoff'u olabileceği yönünde yorumlar yapıldı.

"Şimdiye kadarki en iyisi"

GamesRadar'dan Amy West, "Rick ve Michonne'un hikayesi şimdiye kadarki en iyi spinoff" derken, RogerEbert.com için yazan Kaiya Shunyata ekledi: 

Lincoln ve Gurira her ekrana geldiğinde, diğer spinoff'larda bu iki oyuncunun masaya getirdiği samimiyetin eksik olduğu anlaşılıyor.

Eleştiriler ayrıca The Ones Who Live'in yeni izleyiciler için bir giriş noktası olmadığını, yaratıcısı Scott Gimple tarafından The Walking Dead serisinin hayranları için hazırlandığını vurguladı.

"Sevgiyle yaratılmış bir zafer"

What To Watch'tan Sarabeth Pollock diziyi "The Walking Dead hayranları tarafından, The Walking Dead hayranları için sevgiyle yaratılmış bir zafer" diye nitelendirdi.

ComicBook.com'dan Cameron Bonomolo diziyi "zombi kıyameti sonrası bir komplo gerilimi" olarak tanımladı: 

Kısmen Prison Break ve kısmen Dünyalar Savaşı Z (World War Z)... Bu, gişe canavarı bir zombi filminin kapsam ve ölçeğinde bir The Walking Dead.

Ancak her eleştirmen The Ones Who Live'i sevmedi. Collider'dan Chase Hutchinson şöyle yazdı: 

Bildiğimiz dünya öldükten sonra sırada ne olduğunu anlatan bir dizi için, The Walking Dead: The Ones Who Live kendini ve seriyi canlandırmaya en çok ihtiyaç duyduğu anda hayattan yoksun.


Independent Türkçe, ScreenRant, Rotten Tomatoes

DAHA FAZLA HABER OKU