Yeni The Walking Dead dizisi rekor kırdı

The Walking Dead: The Ones Who Live, 25 Şubat'ta gösterime girecek

Scott M. Gimple ve Danai Gurira tarafından yaratılan dizi, ilk olarak 2022'de duyurulmuştu (AMC)

Merakla beklenen yeni spinoff The Walking Dead: The Ones Who Live'in bütçesinin, zombi serisinin en yükseği olduğu bildiriliyor. 

Spinoff'un şubatta ekrana gelmesi ve Andrew Lincoln'ın canlandırdığı Rick Grimes'la Danai Gurira'nın oynadığı Michonne'u yeniden bir araya getirmesi planlanıyor. 

En yüksek bütçeli zombi dizisi

Serinin ilk büyük kahramanı olmasına rağmen 50 yaşındaki aktör, 9. sezondan sonra The Walking Dead'den ayrılmış, sadece 11. sezonun sonunda kısa bir kameo için geri dönmüştü. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

New Jersey Ekonomik Kalkınma Kurumu'na göre AMC'nin yeni spinoff'u, şimdiye kadarki en yüksek bütçeli zombi dizisi oldu.

Kurum dizinin toplam bütçesini 82 milyon dolar olarak açıkladı ki bu da bölüm başına yaklaşık 13,7 milyon dolara denk geliyor.

Bu rakam yakın zamanda ekranlara gelen bir diğer spinoff The Walking Dead: Dead City'nin toplam 72 milyon dolarlık bütçesinden epey yüksek.

İlk dizinin bütçesini de aşıyor

The Ones Who Live'in bütçesi sadece Dead City'ninkini değil, ilk dizinin bütçesini de aşıyor. 
 


The Walking Dead'in bir bölümünün yaklaşık 3 milyon dolara mal olduğu bildiriliyor. Dizi başladığında bütçesi bölüm başına 3,4 milyon dolardı ancak daha sonraki sezonlar için maliyet yaklaşık 2,75 milyon dolara düşürüldü.

Eleştirmenler ve sinema yazarları, bütçenin büyük bir bölümünün dizinin yıldızları Andrew Lincoln ve Danai Gurira'nın maaşlarına ayrıldığını belirtiyor. 

25 Şubat'ta gösterime girecek

Yeni spinoff, Rick'in The Walking Dead'in 9. sezonunda Jadis tarafından götürüldüğü ve CRM denilen Civic Republic Military'de (Cumhuriyet Yurttaş Ordusu) geçirdiği zamanı konu alıyor.

The Walking Dead: The Ones Who Live, 25 Şubat'ta gösterime girecek.

ABD'li yazar ve senarist Robert Kirkman'ın çizgi romanlarından uyarlanan The Walking Dead, 2011'den 2022'ye kadar AMC'de izleyiciyle buluşmuştu..

Seri 11. sezondaki finalin ardından dizideki sevilen karakterlere odaklanan The Walking Dead: Daryl Dixon, The Walking Dead: World Beyond, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead isimli 5 yapım daha çıkardı.


Independent Türkçe, ScreenRant, UndeadWalking

DAHA FAZLA HABER OKU