Ünlü şef, The Bear'i izleyemediğini söyledi

Şef, FX'in popüler dizisinin ilk iki bölümüne "Doğrayamıyor" diye tepki verdiğini söyledi

Jamie Oliver, oyuncuların kötü mutfak becerileri nedeniyle popüler dizi The Bear'i izlemeyi bıraktığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

8 Aralık Cuma günü BBC'nin talk show programı The Graham Norton Show'a konuk olan Oliver'a sunucu, televizyon izlerken "doğru şekilde yemek yapılmamasının" kendisini rahatsız edip etmediğini sordu.

Oliver, "Gerçekten ediyor" diye yanıt verdi.

The Bear'e geri dönmeliyim çünkü ilk iki [bölümü] izledim (ve harika olduğunu biliyorum, herkes bana ne kadar harika olduğunu söyleyip duruyor) ama ilk ikiyi izledim ve 'Doğrayamıyor' dedim.

Ünlü şef sözlerine "Sıçramalı kesme kullanıyorlar ve sahneyi aniden kesiyorlar" diye devam etti.

Ve replikleri olmasa bile arka plandaki figüranlar genellikle şef değil oyuncu. Ama her şeye yanlış dokunuyorlar ve her şeye yanlış vuruyorlar... Evet, bu sinirime dokunuyor.

The Bear'in başrolündeki Jeremy Allen White, ailesinin Şikago'daki sandviç dükkanını Michelin yıldızına sahip bir restorana dönüştürmeyi hayal eden genç şef Carmy'yi canlandırıyor. Büyük beeğeni toplayan dizide, her ikisi de bu yapımdaki rolleriyle Emmy'ye aday gösterilen Ayo Edebiri ve Ebon Moss-Bachrach da rol alıyor.

Carmy rolünü üstlenmeye hazırlanırken White'ın Institute of Culinary Education'da (ICE) 10 gün eğitim aldığı daha önce bildirilmişti.
 

The Bear
Jamie Oliver (solda) ve Jeremy Allen White, The Bear'de (BBC/FX/AP)


White, ICE bloguna "ICE olmasaydı The Bear'e ya da girdiğim ortama giremezdim" demişti.

Gerçekten bilgisizdim (mütevazı ya da alçakgönüllü davranmıyorum), hiç mutfak deneyimim yoktu.

The Independent'tan Nick Hilton, dizinin haziranda çıkan ikinci sezonuna 4 yıldız verdiği eleştirisinde, "Her zamanki gibi çılgınca ve yoğun olan bu şef draması tavada cızır cızır ediyor" diye övgülerini sunmuştu.

The Bear çılgınca: Bazen sotelenen soğan gibi tıslıyor, bazen de hızla kaynamış et suyu gibi fokurduyor. Anthony Bourdain'in yazılarında ya da Gordon Ramsay'nin realite TV programında içgüdüsel olarak tasvir edilen, bir şefin mutfağının kontrollü kargaşası, agresif bir şekilde stresli doruklara ulaşıyor.

Büyük beğeni toplayan dizinin üçüncü sezon onayı aldığı geçen ay duyurulmuştu.

4 yıl aranın ardından Jamie Oliver, Londra'daki Catherine Caddesi'nde yakın zamanda yeni bir restoran açmıştı. The Independent'tan Hannah Twiggs, Covent Garden'daki yeni mekanın Oliver'ın yanlışlarını düzeltip düzeltemeyeceğini öğrenmek üzere restoranı ziyaret etmişti.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU