Oppenheimer'ın yıldızı Ken olmaya sıcak bakıyor: "Barbie 2'de tabii ki oynarım"

Cillian Murphy, Nolan'ın tarihi dramasında atom bombasının babası Robert Oppenheimer'ı canlandırmıştı

Murphy'nin rol arkadaşı Emily Blunt, aktörün rolüne hazırlanmak için günde sadece bir badem yediğini söylemişti (Universal)

Christopher Nolan'ın tarihi draması Oppenheimer'ın yıldızı Cillian Murphy, olası bir Barbie 2 filminde Ken'i oynamaya açık olduğunu açıkladı. 47 yaşındaki Murphy, Barbie'nin devam filmine yeşil ışık yakılması halinde Ken'in başka bir versiyonunu oynayabileceğini söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

39 yaşındaki Greta Gerwig'in yönettiği Barbie'de Margot Robbie, oyuncak şirketi Mattel'in ünlü bebeğini canlandırıyor. Film, Barbie'nin "Barbie Diyarı"ndan ayrılıp gerçek dünyada maceraya atılmasını konu alıyor.

Filmde Barbie ve Ryan Gosling'in canlandırdığı Ken'in çok sayıda farklı versiyonu bulunuyor.

Brezilya'da 2000'de kurulan popüler kültür ve eğlence sitesi Omelete'nin YouTube kanalında paylaşılan yeni bir röportajda, Murphy'ye olası bir Barbie 2'de Ken'i oynamakla ilgilenip ilgilenmeyeceği soruluyor.

Soruya olumlu yanıt veren İrlandalı aktör, kendisine proje için senaryo gönderilmesi halinde kesinlikle okuyacağını söylüyor.

Barbie 2'de Ken'i oynar mıydım? Tabii, oynarım. Hadi senaryoyu okuyalım. Hadi konuşalım. Filmi izlemek için sabırsızlanıyorum.

Barbie'nin devam filmine dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak son haberler bu olasılığın daha ilk film gösterime girmeden önce tartışıldığını gösteriyor.

33 yaşındaki başrol oyuncusu Robbie, tek bir film çekmek istediğini ifade etse de filmin başarısının, Warner Bros ve Mattel için bir devam filmini çok cazip hale getireceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Barbie'nin gişesi beklentileri önemli ölçüde aştı. Filmin uzun soluklu olup olmayacağı henüz belli değil ama sadece açılış rakamları bile yöneticilere Barbie dünyasına yönelik güçlü bir iştah olduğunu kanıtlıyor.


Independent Türkçe, Screenrant, Omelete

DAHA FAZLA HABER OKU