Deniz Zeyrek: En çok duyduğum iki cümle

Zeyrek, muhalefet seçmenlerinin seçim sonuçlarından aşırı derecede olumsuz etkilendiğini yazdı

Fotoğraf: AA

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, Ankara Şehir Hastanesi'nde bir okurunun kendisine “Çok kötüyüm” dediğini “Neyiniz var” diye sorduğunda “Yok öyle değil. Moralimiz çok bozuk. Yine olmadı, yine kaybettik” karşılığını verdiğini yazdı.

Zeyrek, “En çok duyduğum iki cümle” başlıklı yazısına, “Düşünebiliyor musunuz?” sorusuyla devam ederek, “28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonucu muhalefet tabanında öyle travmatik bir etki yaratmış ki bir insan geçirdiği operasyonu, hastalığı bir yana bırakıp, ülkenin hali nedeniyle ‘çok kötüyüm’ diyebiliyor” ifadesini kullandı.

Zeyrek şöyle devam etti:

28 Mayıs'tan bu yana en çok duyduğum cümlelerden biri işte buydu: “Çok kötüyüz, yine kaybettik” Muhalefet seçmenleri seçim sonuçlarından aşırı derecede olumsuz etkilenmiş. Hayal kırıklığının ötesinde depresif bir ruh haline kapılmış. Ülkede yaşayan iki kişiden biri seçimi Tayyip Erdoğan kazandı diye depresyona girmiş, en hafifinden mutsuz olmuş. Erdoğan ve adamları bu durumu görmezden gelmemeli. Şapkayı önlerine koyup, “halkın yarısı neden bize bu kadar karşı?” sorusunun yanıtlarını aramalı.

Yazının tamamını buradan okuyabilirsiniz.

 

Sözcü

DAHA FAZLA HABER OKU