Lucifer'ın kamera arkası Chloe'nin ölümüne işaret ediyor

Lucifer hayranları sevilen karakterin yeni bölümlerde ölebileceğini düşünüyor

Lucifer'un yıldızı Tom Ellis yeni kariyer planına dair açıklamalarda bulunmuştu (Netflix)

Dijital yayın platformu Netflix’in sevilen dizisi Lucifer’ın hayranları dizinin önemli karakterlerinden Chloe Decker’ın yeni bölümlerde öleceğini tahmin ediyor.

Mart’ta koronavirüs pandemisinin etkilediği çekimler nihayet yeniden başladı. Bu, dizinin 5. sezonunun son 8 bölümünün de yolda olduğuna işaret ediyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hikaye örgüsüne dair detaylar gizli tutulsa da dizinin 6. sezonu beklenmedik olaylara sahne olabilir. Dizinin hayranları 5. sezon finalinin büyük bir ölüme temel atabileceğini düşünüyor. 

Express'in haberine göre dikkatli takipçiler başrol oyuncusu Lauren German’ın (Chloe Decker) 6. sezon çekimleri sırasında henüz sette görülmediğini fark ederek diziye dair merak uyandıran tartışmayı alevlendirdi. 

Bazıları bunun bir tesadüf olduğunu düşünse de çoğu hayran Chloe’nin öleceğine dair epey ikna görünüyor. 

Reddit’te düşüncelerini paylaşan hayranlardan biri şu ifadeleri kullandı:

Lauren’ın da çekimlerde olduğunu gösteren herhangi bir video ya da fotoğraf yok. Kamera arkası görüntülerinde diğer herkesi gördük. Lauren ayrıca bu ay yakında taşınmayı planladığına ve konum önerileri istediğine dair bir gönderi paylaşmıştı.

Dizinin merakla beklenen yeni bölümlerinde hem Lucifer’ın hem de Chloe’nin karşılaşacağı maceraların şimdiden pek çok hayranı heyecanlandırdığı görülüyor.

Sevilen dizinin yıldızı Tom Ellis kısa süre önce verdiği röportajda Lucifer’a artık devam etmek istemediğini ve tiyatroya dönmeyi arzuladığını söylemişti. 

 

Independent Türkçe, Express

DAHA FAZLA HABER OKU