Tom Ellis, Lucifer'dan sıkılmış: Devam etmek istediğimi sanmıyorum

Sevilen dizi 6. sezonuyla ekranlara veda edecek

Netflix, dizinin sürpriz bir 6. sezonunun geleceğini açıklamıştı (Netflix)

Netflix’in en çok izlenen dizilerinden biri olan Lucifer’ın yıldızı Tom Ellis, 6. sezonun ardından bir daha Lucifer olarak ekranlara gelmeyeceğini belirtti. 

Her ne kadar 7. sezonun gelebileceğine dair söylentiler olsa da Ellis, çekimlerin ardından karakteriyle işinin biteceğini açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ellis’in canlandırdığı Lucifer Morningstar ve Lauren German’ın canlandırdığı Chloe Decker, 5. sezonun uzun süredir beklenen ikinci yarısıyla birlikte yeniden ekranlara gelecek. 

Netflix bu yıl yaptığı açıklamayla dizinin sürpriz bir 6. sezonla sona ereceğini duyurmuştu. Ellis ve dizide yer alan diğer oyuncular halihazırda Los Angeles’ta çekimleri sürdürüyor ve 5. sezonun ikinci kısmının 2021’de yayımlanması bekleniyor. Bu da 6. sezon için muhtemel yayın tarihinin 2022 olacağına işaret ediyor. 

Express'in haberine göre Ellis katıldığı bir podcast programında kendi planlarına dair şu ifadeleri kullandı: 

Dizinin 6 sezonu da gerçek bir başarı. Bu çok büyük bir duygusal yolculuk oldu ve artık yapmak istemediğimi bildiğim bir şeyi sürdürmeyi istediğimi sanmıyorum.

Ellis yakın zamanda verdiği bir diğer röportajda tiyatroya dönmek istediğini açıklamıştı. Oyuncu bununla birlikte koronavirüs pandemisinin yarattığı belirsizliğe ve bunun tiyatro endüstrisine olan etkilerine dair şu ifadeleri kullanmıştı:

Açıkçası bu şu anda tiyatroda çalışan biriyle konuşulması zor bir konu. Fakat tiyatronun ölmeyeceğine inanıyorum. Geri dönecek. Ve onun bir parçası olmak istiyorum.

 

Independent Türkçe, Express

DAHA FAZLA HABER OKU