Lucifer'ın 6. sezonunda hayranları neler bekliyor?

Her ne kadar Lucifer'ın 6. sezonunun resmen geleceği doğrulansa da sevilen dizinin hayranlarının biraz daha beklemesi gerekiyor

Dizinin yıldızı Tom Ellis kısa süre önce yeni kariyer planını açıklamıştı (Netflix)

Dijital yayın platformu Netflix’in en çok izlenen dizilerden biri olan Lucifer’ın 6. sezonunun çekimlerine başladığı kısa süre önce duyurulmuştu. Ancak görünüşe göre hayranların merakla beklenen yeni sezon için biraz daha dişini sıkması gerekiyor.

Lucifer’ın 5. sezonunun ilk bölümü Ağustos’ta platforma eklenmişti ve şimdi gözler ikinci bölümün ne zaman yayımlanacağa çevrilmiş durumda. 5. sezonun ikinci bölümünün çekimlerinin sona ermesinin ardından 2021’nin başında yayımlanması bekleniyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Her ne kadar dizinin 6. sezonu ilk olarak planlanmıyor olsa da dizinin popülaritesi göz önüne alındığında Haziran’da yeni bir sezonun çekileceği resmen duyurulmuştu. Ancak 6. sezon dizinin son sezonu olacak. 

What's On Netflix'in haberine göre dizinin yaratıcıları Ildy Modrovich ve Joe Henderson da 6. sezonda yer alacak. Dizinin yıldızı Tom Ellis'in yanı sıra Chloe, Maze, Linda Martin, Ella Lopez, Dan Espinoza, Trixie Espinazo ve Amenadiel karakterlerini canlandıran Lauren German, Lesley-Ann Brandt, Rachel Harris, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez ve D.B. Woodside gibi isimler de yeni sezonda yer alacak. 

Eylül’de Scott Porter da hem 5. sezonun ikinci kısmında hem de 6. sezonda yer alacağını doğrulamıştı. 

 

 

Öte yandan son sezonun 10 bölümden oluşacağı tahmin ediliyor. Eğer 5. sezonda uygulanan model tekrar uygulanırsa bu önümüzdeki süreçte bölüm başlıklarının, yazarların isimlerinin ve yönetmenlerin yavaş yavaş açıklanacağı anlamına geliyor. 

Dizide yer alan pek çok oyuncu 6. sezona dair yapım sürecinin başladığını Eylül’de doğrulamıştı. Ancak çekimler dizinin yaratıcılarından Joe Henderson’ın da doğruladığı gibi 6 Ekim’de başladı. 

Yeni sezonun yayımlanma tarihi henüz belli değilse de 5. sezonun ikinci kısmının 2021’de yayımlanacağı göz önünde tutulursa 2022 uygun bir zaman dilimi gibi görünüyor.

 

Independent Türkçe, What's On Netflix

DAHA FAZLA HABER OKU