Rekortmen bilimkurgunun yıldızı "idiot" rol arkadaşı hakkındaki yorumları yanıtladı

Dune 2'nin yıldızı yorumlarının bu kadar hararetli bir tepkiye yol açmasını "beklemediğini" söyledi

Rebecca Ferguson, Dune: Çöl Gezegeni'nde (Warner Bros. Pictures)

Rebecca Ferguson, eski bir rol arkadaşı tarafından kendisine bağırıldığı ve küfredildiği yönündeki son yorumlarına gelen viral tepkilere yanıt verdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki'nin (Dune: Part Two) 40 yaşındaki oyuncusu şubatta, daha önceki bir film setinde "tam bir idiot olan rol arkadaşı" tarafından sözlü saldırıya uğraması hakkında konuşmuştu. Söz konusu kişinin Muhteşem Showman (The Greatest Showman) ya da Görevimiz Tehlike 5'teki (Mission: Impossible - Rogue Nation) rol arkadaşları Hugh Jackman ya da Tom Cruise olmadığını açıklamıştı.

Ferguson'un yorumları, hayranlarından ve aralarında Dwayne Johnson'ın da bulunduğu eski rol arkadaşlarından bir destek seli gelmesine yol açmıştı. Johnson, adı açıklanmayan saldırganın kim olduğunu öğrenmek istemişti.

SiriusXM'de yayımlanan The Jess Cagle Show'un yeni bölümüne katılan İsveçli oyuncu, hikayesine bu kadar güçlü bir tepki gelmesini "beklemediğini" söyledi.

Ferguson, "Birincisi, evet, dikkat çekmesinden biraz hoşlandım" diye itiraf etti. 

Ama olduğum yaşta bile fark ettiğim şey, bunun önemli olmadığı. Ben benim. Kesinlikle çok daha açık olduğumu düşünüyorum. Sınırlarımın nerede olduğunu da biliyorum. Ancak röportajın amacı kişiyi bulmak değildi, insanlar elbette ilgilenecek. Ancak soru beni heyecanlandırmıştı, [Josh Smith] çok iyi bir soru sormuştu.

Çünkü asıl mesele şuydu: Kariyerinizde kararınızı değiştirmenize sebep olacak bir muamele gördüğünüz (bunu kendi içimde böyle formüle ettim) değişim istediğiniz ya da bunu kabul etmeyeceğiniz bir nokta var mı? Ve bu kişiyle çalışmak benim için çok net bir andı.

Ferguson şöyle devam etti:

Ama birlikte çalıştığım harika rol arkadaşlarımdan 'Ne yaptığını anlıyorsun, değil mi?' dedikleri telefonlar aldım.

Ben de 'Aman Tanrım' dedim. Hayır, hiç düşünmemiştim. Dürüst olmak gerekirse bu benim sorumluluğum değil. Gerçekten umurumda değil. Bilirsiniz, 'Sen harikasın ama benim hikayem benim hikayemdir ve eğer iyi bir insansan, o zaman bunun için endişelenme.

Reign with Josh Smith podcast'indeki o röportajda Ferguson olayı ayrıntılarıyla anlatmıştı.

"Bir an olduğunu hatırlıyorum ve bu insan çok özgüvensiz ve kızgındı çünkü bu kişi sahneleri çıkaramıyordu. Sanırım ben de o kadar savunmasız ve rahatsızdım ki bana bağırıldı" demişti.

Ama bu kişi oyuncu listesinde en üst sırada olduğundan güvencem yoktu. Yani kimse arkamı kollamıyordu. Ve setten ağlayarak çıkardım.

Bu kişi tüm ekibin önünde bana bakıp 'Sen kendine oyuncu mu diyorsun?', 'Çalışmak zorunda olduğum şey bu mu?' ve 'Bu ne lan?' dedi.

Orada öylece kalakaldım.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU