Keanu Reeves'in yeni projesi belli oldu

Suikastçıdan kirpiye...

Chad Stahelski'nin yönettiği John Wick 4, dünya çapında 440 milyon dolar hasılat yapmıştı (Lionsgate)

John Wick serisinin yıldızı Keanu Reeves'in merakla beklenen Kirpi Sonic'te (Sonic the Hedgehog) Kirpi Shadow'u seslendireceği açıklandı. Variety'ye konuşan bir kaynak, aksiyon yıldızı Reeves'in yeni projesini doğruladı.

Ben Schwartz ve Jim Carrey de var

Seslendirme kadrosunda Sonic rolünde Ben Schwartz yer alırken, ona kötü adam Dr. Robotnik'e sesini verecek Jim Carrey eşlik ediyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İlk iki Sonic macerasına imza atan Jeff Fowler, son devam filminde de yönetmen olarak geri dönüyor. 

Neal H. Moritz, Toby Ascher, Toru Nakahara ve Hitoshi Okuno'nun yapımcılığını üstleneceği Sonic 3'ün 20 Aralık'ta sinemalarda gösterime girmesi bekleniyor.

Reeves'in seslendireceği Kirpi Shadow, serinin ana karakteri olan Sonic'in ezeli rakibi olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Sonic'in kürkü maviyken siyah kürküyle dikkat çeken Shadow, "nihai yaşam formu" olarak yaratılan antromorfik bir kirpi.  

Kirpi Sonic'in kötü versiyonu

Meşhur oyun serisinde keskin zekası ve her zaman tetikte oluşuyla bilinen Shadow, hem hız hem de beceri açısından Sonic'le denk olduğu için onun kötü versiyonu olarak kabul ediliyor. Shadow, çoğunlukla yalnız çalışmayı tercih etse de gerektiğinde Sonic ve arkadaşlarıyla işbirliği yapmaktan da geri durmuyor.

Hollywood'un aranan isimlerinden Reeves'in filmleri arasında Hız Tuzağı (Speed), Benim Güzel Idaho'm (My Own Private Idaho) ve Dracula'nın (Bram Stoker's Dracula) yanı sıra Matrix serisi de yer alıyor. 

John Wick'e büyük alkış

59 yaşındaki aktör ayrıca John Wick spinoff'u Ballerina'da Ana de Armas'la birlikte rol alacak. Geçen hafta Las Vegas'ta gerçekleşen CinemaCon etkinliğinde yayımlanan yeni fragmanda, Reeves'in oynadığı meşhur suikastçı Wick'in görünmesi sinema salonu yöneticilerinden oluşan kalabalıktan büyük bir alkış aldı. Bu da aktörün gişe başarısının bir işareti olarak kabul edildi.

Reeves ayrıca Aziz Ansari'nin yazıp yönettiği ve başrolde yer aldığı Good Fortune'da Aziz Ansari, Seth Rogen, Keke Palmer ve Sandra Oh'la birlikte rol alacak.


Independent Türkçe, Variety, Hollywood Reporter
 

DAHA FAZLA HABER OKU