Ödüllü casus dizisine 8 yıl sonra onay: İki sezon daha geliyor

Başrolde Loki'nin yıldızı var

The Night Manager'ın ilk sezonunda Tom Hiddleston ve Hugh Laurie'nin yanı sıra Elizabeth Debicki, Olivia Colman ve Alistair Petrie de rol almıştı (BBC One)

Tom Hiddleston'ın Jonathan Pine rolünü yeniden canlandıracağı The Night Manager, gösterime girmesinden neredeyse 10 yıl sonra yepyeni iki sezonla geri dönüyor.

Çekimler bu yıl başlayacak

John le Carré'nin aynı adlı çok satan romanındaki karakterlerden esinlenen popüler dramanın çekimlerine bu yıl içinde başlanması bekleniyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Casus dizisi, lüks bir otelde çalışmaya başlayan Jonathan Pine isimli Britanyalı askeri merkeze alıyordu.

The Night Manager'ın yeni bölümleri, ilk sezonun heyecanlı finalinden 8 yıl sonra gelecek.

Yeni sezonların senaryolarını, dizinin yaratıcısı David Farr kaleme alırken, BAFTA ödüllü Georgi Banks-Davies ikinci sezonun 6 bölümünü yönetecek.

Stephen Garrett yapımcılığa geri dönerken, ilk sezonun yıldızlarından Hugh Laurie de yürütücü yapımcılık görevini üstlenecek.

İki Emmy ve üç Altın Küre

Prömiyeri 2016'da yapılan The Night Manager'ın ilk sezonu, iki Emmy ve üç Altın Küre kazanmıştı. Londra doğumlu Tom Hiddleston da En İyi Erkek Oyuncu dalında Altın Küre'nin sahibi olmuştu.

The Night Manager, sadece Britanya'da 10 milyon izleyici tarafından izlenerek 2016'nın en popüler dizilerinden biri olmuştu.

Yeni sezonlar Birleşik Krallık'ta BBC One'da, diğer ülkelerdeyse Amazon Prime Video'da gösterime girecek.

"Sabırsızlanıyorum"

Dizinin 43 yaşındaki başrol oyuncusu Hiddleston, "The Night Manager'ın ilk sezonu bugüne kadar çalıştığım, yaratıcılık açısından en tatmin edici projelerden biriydi" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

Jonathan Pine'ın derinliği, çeşitliliği ve karmaşıklığı heyecan veren bir umut yarattı ve bu hâlâ sürüyor.

"Simon ve Stephen Cornwell, David Farr ve Stephen Garrett'la yeniden bir araya gelmeyi ve hikayemizin bir sonraki bölümünü anlatmak için Georgi Banks-Davies'le çalışmayı dört gözle bekliyorum" diyen Britanyalı aktör ekledi: 

Sabırsızlanıyorum.


Independent Türkçe, Variety, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU