İki kez 10 milyon dolar kazanan talihli, şans oyunlarına devam ediyor

2022 ve 2023'te piyangoyu kazanan Wayne Murray'nin 2024'te de şansı yaver gidecek mi?

Wayne Murray iki kez 6,1 milyon dolarlık toplu ödeme almayı tercih etti (New York Piyango Çekilişi)

Çoğu insan, bırakın bunu iki kez yapmayı, milyonlar kazanmanın bir rüyanın gerçekleşmesi olduğunu söyler ancak zaten bir piyango milyoneri olsaydınız daha fazla para kazanma hayallerinin peşinden koşmaya devam eder miydiniz?

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Piyango milyoneri olmak, halihazırda 10 milyon dolarlık büyük ödülü ayrı ayrı kazı kazan kartlarından iki kez kazanmış olan Brooklynli son derece şanslı Wayne Murray'i hiç düşünmeden daha fazla oyun oynamaktan alıkoymuyor.

Bir New York Post fotoğrafçısı bu hafta Murray'i kazımak için daha fazla kazı kazan kartı satın alırken gördü.

Kazandığı her iki biletin de satıldığı Brooklyn'deki H&A Gas & Convenience'da çalışan bir kasiyer Post'a konuştu ve Murray'nin kazandığı ikramiyelerden dolayı bankada çok parası olmasına rağmen, hâlâ oraya gidip loto oynamak için günde 500 dolara kadar harcadığını iddia etti.

Benzin istasyonundaki işinden kısa süre önce ayrılan Hassan Nabil, New York Post'a, "Hâlâ neredeyse her gün, bazen günde iki ya da üç kez bilet alıyor" dedi.

Kazanma olasılığını yükseltmek için farklı tür biletler alarak çeşitlendirme yapıyor.

Kar ve zararı bazen başabaş gitse de gerçekten çok para kaybediyor... Oynama şeklinden daha fazla kazanacağını düşündüğü belli. Kararlı.

Wayne Murray

Murray, iki kez şansının yaver gitmesine rağmen kazandığı paralar hakkında yaygara koparmamıştı (New York Piyango Çekilişi)​​​​​​


Bir kez kazandıktan sonra tekrar kazanmak bir yana, herhangi bir piyango oyununda yüksek ikramiye kazanma ihtimali oyuncuların lehine değil fakat piyangoyu vuran oyuncuyu yeniden bilet satın almaya döndüren şey bu türden bir şans olabilir.

Murray ilk kez Ağustos 2022'de Black Titanium piyango kazı kazan oyunuyla kazanmış ve New York Piyango Çekilişi'nden 6 milyon 122 bin 400 dolar toplu para almıştı.

O sırada Piyango Çekilişi'ne milyonları kazanmanın "mahcup edici ve özgürleştirici" hissettirdiğini söylemişti. Ama oynamayı bırakmadı.

Ertesi yıl Piyango Çekilişi'nden yapılan açıklamaya göre, Aralık 2023'te, 200X The Cash kazı kazanıyla en büyük ödülü aldığında şans Murray'in lehineydi ve yine ilk kazancıyla aynı toplu meblağı aldı.

Piyango Çekilişi'ne göre 200X The Cash kazı kazan oyununda büyük ödülü kazanma olasılığı 3,5 milyonda 1 ve Black Titanium büyük ödülünü kazanma olasılığıysa 3,59 milyonda 1'le biraz daha düşük.

Murray, bu ikinci devasa ödülü kazandıktan sonra New York Post'a, büyük ödülü almakla ilgili çok fazla yaygara koparmak istemediğini söylemişti.

Aralıkta yaptığı açıklamada Murray, "Bazılarımız ağzı sıkı olmayı sever. Ben sadece ağzı sıkı olmak istiyorum, hepsi bu" demiş, yayın organı Murray'nin son zamanlarda bilet satın aldığının tespit edilmesiyle ilgili yorum yapmaktan kaçındığını eklemişti.

Mağazanın eski kasiyeri Nabil, aralıkta onu "çok arkadaş canlısı, iş zamana gelince çok cömert" ve "gerçekçi ve dürüst" biri diye tanımlamıştı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU