"Fakir olduğum için benden ayrılmıştın, şimdi pişman mısın?" pankartı viral oldu

"İntikam mı, reklam mı?" sorusuna yanıt bekleniyor

İnternette yapılan çok sayıda yorum arasında "Acaba bu yazı üzerine barıştılar mı?" da var (Reddit/FanTa_DudE)

Avustralya'nın Melbourne kentinde açılmak üzere olan bir Kore lokantasının önüne asılan pankart hem bölgede yaşayanları hem de internette görenleri şaşırttı.

Caroline Springs bölgesindeki Chingu Korean BBQ adlı mekanın önünde "Hey Sophia, fakir olduğum için benden ayrılmıştın. Şimdi Kore usulü barbekü restoranı açacak kadar param var. Artık pişman mısın?" yazıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Pankartın fotoğrafının Reddit'te yayılması, bu yazının arkasındaki hikayeyi merak edenlerin bölge sakinleriyle sınırlı kalmamasını sağladı. 

Tartışma yaratarak viral olan paylaşıma yorum yazanlardan bazıları bunun reklam amaçlı olduğunu savunurken diğerleri hikayenin doğruluğuna inandı.

Bir kişi, "İntikam, barbeküde yenen yemektir" diye espri yaparken bir başkası "Yeni sevgilisinin yatındaki Sophia'nin bunu göreceğini sanmam" ifadesini kullandı.

Reddit kullanıcılarından gelen yaratıcı yorumlar arasında şu da vardı:

Yeni işletmesi için kira ödese de Sophia kira vermeden onun zihninde yaşıyor.

Bölgedeki bir başka işletme de bu popülariteden faydalanmaya çalıştı. Gotham Doughnuts adlı mekan, "Hey, Kore Barbekücüsü, Sophia'yı dert etmeyi bırak, burada istediğin tüm tatlılar var!" yazan bir pankart açtı.  

Konuyu haberleştiren basın kuruluşlarından Mirror pankarttan sorumlu kişiye ulaşamadıklarını belirtirken New York Post, "Anlaşılan o ki, mekanın sahibi yurtdışında" dedi.

 

Independent Türkçe, New York Post, Mirror

DAHA FAZLA HABER OKU