2019'da rekor kırmıştı: 21. sezon onayını aldı

Televizyon tarihinin en uzun soluklu medikal draması, Disney+'tan izlenebiliyor

Grey's Anatomy hayranları, Meredith Grey'i canlandıran Ellen Pompeo'nun 19. sezonda diziye veda ettiği bölümü topa tutmuştu (ABC)

Sevilen dizi Grey's Anatomy, Disney'in sahibi olduğu Amerikan televizyon ağı ABC'den 21. sezon onayını aldı. 

Grey's Anatomy 2019'da, George Clooney'yi dünyaya tanıtan ER'ı geçerek televizyon tarihinin en uzun soluklu medikal draması olmuştu. Dizi, bu unvanını korumaya devam ediyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Grey's Anatomy, aynı zamanda ABC tarihinin en uzun süredir devam eden senaryolu dizisi. Dizi ilk olarak 2005'te ekrana gelmişti.

ABD'de Netflix'in yanı sıra yayın platformu Hulu'da da gösterime giren tıbbi drama, böylelikle yeni izleyicilere de ulaşmış oldu.

Dizinin yaratıcısı ve baş yapımcısı Shonda Rhimes, "Grey's Anatomy hayranlarının sadakati ve sevgisi bizi tarihi 21. sezona taşıdı" dedi. 

"Sabırsızlanıyorum"

"Ve ben daha minnettar olamazdım" diye ekleyen Rhimes, sözlerini şöyle sürdürdü:

Meg Marinis'in hikaye anlatımı diziyi heyecanlı, ilgi çekici ve canlı tutmaya devam eden bir hediye ve gelecek sezona neler hazırladığını görmek için sabırsızlanıyorum.

Grey's Anatomy'nin oyuncu kadrosunda Ellen Pompeo, Chandra Wilson, James Pickens, Jr, Kevin McKidd, Caterina Scorsone, Camilla Luddington, Kelly McCreary, Kim Raver, Jake Borelli, Chris Carmack, Anthony Hill, Alexis Floyd, Harry Shum Jr, Adelaide Kane, Midori Francis ve Niko Terho yer alıyor. 

Dizinin çok sayıda eski oyuncusu da son sezonlarda konuk rollerde boy gösterdi.

Rhimes, Betsy Beers'la birlikte Shondaland bayrağı altında yönetici yapımcılık yapıyor. Marinis ise 20. sezonun başında Krista Vernoff'tan yürütücü yapımcı görevini devraldı ve dizi sorumlusu olarak çalışıyor.

Her gün ölüm kalım kararları vermek zorunda olan doktorların hikayelerini merkeze alan Grey's Anatomy'nin ilk 19 sezonu, Türkiye'de Disney+'tan izlenebilir.


Independent Türkçe, Variety, Hollywood Reporter, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU