Star Trek yıldızından kafa karıştıran uzaylı açıklaması

Stüdyodakiler şaşkına döndü

Whoopi Goldberg, Emmy, Grammy, Oscar ve Tony ödüllerinin hepsini kazanan sayılı oyunculardan (Reuters)

Amerikalı oyuncu ve komedyen Whoopi Goldberg, uzaylıların insanları izlediğini öne sürdü.

The View adlı talk şovun moderatörlüğünü yapan Goldberg, çarşamba günkü yayında uzaylıların Dünya'ya geldiğini savundu. 

HBO dizisi Silicon Valley'deki Dinesh rolüyle tanınan Kumail Nanjiani, şaka yollu şekilde uzaylılara inandığını söyleyerek "Sanırım buraya gelip işleri gerçekten berbat ettiğimizi söyleyebilmek için biraz toparlanmamızı bekliyorlar" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

1994 yapımı Uzay Yolu 7: Yeni Nesil'de Guinan karakterini canlandıran Goldberg ise bunun ardından "Zaten buradalar. Bir süredir aramızdalar" ifadelerini kullandı.

Nanjiani şaşırarak Goldberg'e dönüp "Neyle meşguller peki?" diye sorduğunda, 68 yaşındaki oyuncu "Bizi izliyorlar" yanıtını verdi.

Sunucu Sara Haines ise araya girip, Goldberg'in 1990 yapımı Hayalet'teki rolüne göndermede bulunarak "O uzaylılarla değil hayatlerle konuşuyor. Arkandayım merak etme" dedi.

Goldberg, uzaylılarla ilgili daha önceden de dikkat çekici açıklamalar yapmıştı.

ABD Kongresi'nde "tanımlanamayan uçan cisim" (UFO) ve "tanımlanamayan hava olguları" (UAP) diye bilinen gizemli olaylarla ilgili temmuzda halka açık bir oturum düzenlenmişti.

Toplantıya katılan üç istihbarat görevlisi, Pentagon'un elinde "dünya dışı materyaller" olduğunu öne sürmüştü. Pentagon ise iddiaların asılsız olduğunu savunmuştu.

Goldberg, The View'da o dönem yaptığı programda iddialarla ilgili "Ben zaten bunları Kongre'den de önce biliyordum" demişti.


Independent Türkçe, Futurism, Entertainment Weekly

DAHA FAZLA HABER OKU