Memleket Partisi Genel Başkanı İnce: Ecevit de bizim gibi kıytırık bir minibüsle yollara düşmüştü

İnce, “Hurafelerle ülke yönetilmez. Akılla yönetilir, bilim de üretilir. Ahlakla yönetilir, adaletle yönetilir. Bunu başaracağız” dedi

Fotoğraf: AA

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, seçim çalışmalarını Konya'nın Karapınar ilçesinde sürdürdü.

Partililer tarafından ilçede karşılanan İnce, Turgut Özal Parkı'nda yaptığı konuşmada, Memleket Partisi'nin taze bir parti olduğunu söyledi.

Gönüllerin partisi olduklarını ifade eden İnce şunları söyledi:

Memleket Partisi’nin Hazine yardımı, belediye yardımı yok. Otobüsümüz 20 yaşında. Yolda gelirken kapısı açılıyor, direksiyonu çatlıyor, tekeri patlıyor. Tüm memleketi Edirne'den Ardahan'a dolaşmaya çalışıyoruz.
 

Ecevit'in yaptığı gibi yapacağız. Ecevit de bizim gibi kıytırık bir minibüsle yollara düşmüştü. Hazine yardımı yoktu. Belediye yardımı yoktu. Ona bölücü diyorlardı. Sonra iki kere başbakan oldu. Ona bölücü diyenlere hala hiçbir şey olamadı

Tarımı iyi bilirim. Ben köylü çocuğuyum. Benim çocukluğum buğday tarlalarında geçti. Tırpan sallamasını da bilirim, traktörle römorkla geri geri yanaşmasını da. Biz üreten bir Türkiye'yi mutlu bir Türkiye'yi yeniden kurmak zorundayız. Sizlerden destek istiyorum. Belediye başkan adayımızı sizlere emanet ediyorum.

Bu memleketin akla, bilime, ahlaka ihtiyacı var. Bu olmadan olmaz. Hurafelerle ülke yönetilmez. Akılla yönetilir, bilim de üretilir. Ahlakla yönetilir, adaletle yönetilir. Bunu başaracağız. 

İnce konuşmasının ardından, Karapınar Merkez Çarşısı ile Karapınar Sultan Selim Külliyesi'ndeki esnafı ziyaret etti.

 

AA

DAHA FAZLA HABER OKU