The Gentleman'ı izleyen Netflix kullanıcıları aynı şeyden şikayetçi

Aboneler temel bir detay dışında Guy Ritchie'nin yeni dizisine övgüler yağdırıyor

Netflix kullanıcıları yeni dizi The Gentlemen'la ilgili aynı şeyden şikayet ediyor.

Guy Ritchie'nin 2019 yapımı aynı adlı filminden uyarlanan dizi, önceki haftalarda gösterime girmesinin ardından yayın platformunun bu yılki en büyük hiti haline geldi. 

8 bölümlük diziden dolayı Ritchie'ye övgüler yağdırılırken alkışların çoğunu başrolleri paylaşan Theo James, Kaya Scodelario ve Ray Winstone'un performansları topluyor. Winstone, The Independent'a yakın zamanda verdiği röportajda Kapışma'yla (Snatch) tanınan sinemacı Ritchie'yle bir zamanlar arasında geçen bir anlaşmazlık hakkında konuşmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizide James ve Scodelario'nun canlandırdığı Eddie Halstead ve Susie Glass, Bobby Glass'in yönettiği bir kenevir yetiştirme imparatorluğunun kullandığı bir arazinin Halstead'e miras kalması üzerine bir araya geliyor. Susie kartelin fiili başkanıyken Bobby de hapiste. 

İzleyiciler ikilinin arasında çabucak gelişen kimyanın altını çizerken pek çok kişi ilişkilerinin, aralarında duygusal bir ilişki başlayıp başlamayacağına dair merak uyandıran yönünden keyif aldı. Öte yandan birçok izleyici, bu kadar beklentiye rağmen ikisinin hiç beraber olmaması karşısında hayal kırıklığına uğradı.

Bir izleyici "Çok fazla beklentim vardı!" diye şikayet ederken başka biri de şöyle ekledi:

İkiniz en azından yatabilirdiniz ya da hiç değilse sonda öpüşebilirdiniz! Sanırım bunu ikinci sezonda göreceğiz.

Başka bir Netflix kullanıcısıysa X/Twitter'da "Gerçekten o anlaşmayı bir öpücükle bağlamalılardı! @netflix bir açıklama yapman gerekiyor!" diye yazarken bir diğeri de şöyle dedi:

Bir puan kırdım çünkü eddie ve susie arasındaki o kadar cinsel gerilim ve kimyaya rağmen araya bir öpüşme bile sıkıştırmamışlar mı?

Diğer tepkilerse şöyle: 

 

Susie'yle Eddie'nin bize biraz aksiyon yaşatmasını umuyordum, o kadar kimyaya rağmen öpüşmediler bile. Guy Ritchie!!!!!!

 

Guy Ritchie'nin The Gentlemen'ı >>>>>>>>>>. Ama yine de Eddie'yle Susie arasında romantizmin filizlenmesini boşuna bekledim. Beni orada gafil avladılar.

 

guy ritchie'den nefret ediyorum, Eddie ve susie'yi bir kere bile öpüştürmedi ama sinirlenemiyorum da çünkü aralarındaki gerilim ve kimya tek kelimeyle kusursuzdu 

 

Üzgünüm ama Theo ve Kaya, The Gentlemen dizisinde BERABER ÇOK SEKSİLER, BİR AN ÖNCE öpüşmelerine ihtiyacım var


Başkalarının geçmişin gösterildiği bir sahnede kısa bir an tespit etmesiyse hayranların, ikilinin dizide henüz ele alınmamış bir geçmişi olduğuna inanmasına neden olarak bunun keşfedilebilmesi için ikinci sezon çağrılarına yol açtı.

Geçmişin anlatıldığı bir sahnede yaşanan bu anda, ikili yüzleri birbirine son derece yakın bir şekilde dans ederken görülüyor ve pek çok kişi Ritchie'nin aralarında duygusal bir ilişki geçmişi olduğuna dair ince bir imada bulunduğuna inanıyor.
 

The Gentlemen
The Gentlemen'ın izleyicileri bu anın Susie ve Eddie arasındaki romantizme işaret ettiğini düşünüyor (Netflix)​​​​​​​


Bir kişi sahnenin ekran görüntüsünü paylaşarak "O gece kesinlikle öpüştüler" dedi. Bir başka hayran da şöyle ekledi:

Geçmişin anlatıldığı bir sahnede bunu bir saniyeliğine göstermek çok manyakça, SEBEBİ NEYDİ?

The Gentlemen halen Netflix'te izlenebilir.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU