The Office'in yeni dizisi için çalışmalara başlandığı öne sürüldü

Dizinin yapımcısı Greg Daniels, Dunder Mifflin evreninde geçen yeni bir dizi üzerinde çalışıyor

ABD yapımı The Office'in oyuncuları (NBC)

The Office'i ABD televizyonlarına uyarlayan senarist ve yapımcı Greg Daniels'ın, Nathan For You'nun ortak yaratıcısı Michael Koman'la birlikte, çok sevilen seriyle aynı evrende geçecek yeni bir dizi geliştirmek üzere bir araya geldiği bildirildi.

Deadline'ın haberine göre, sahte belgesel türündeki dizi muhtemelen yeni ofiste ve başka karakterlerle geçecek ancak kurgusal Dunder Mifflin Kağıt Şirketi'yle aynı evrende yer alacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yayın platformlarında muazzam ilgi görmeye devam eden ABD yapımı The Office'in devamı olarak öne sürülen dizi, Universal Television için geliştiriliyor ancak henüz onaylanmadı. 

Bu teklif Koman'a, daha önce başrol oyuncusu Nathan Fielder'la birlikte yarattığı ve onun zor durumdaki şirketlere yardım etmeye çalışmasını konu alan belgesel-realite şov türündeki Comedy Central dizisi Nathan For You'daki çalışmaları sayesinde geldi. 

Koman'ın diğer yazarlık çalışmaları arasında Saturday Night Live ve Late Night with Conan O'Brien yer alıyor. Koman, The Office'in 5. sezonundan itibaren dizide saf resepsiyonist Erin Hannon'ı canlandıran aktris Ellie Kemper'la 2012'de evlenmişti. 

Geçen eylülde Daniels'ın The Office'i yeniden başlatmak ya da yenilemek istediği bildirilmişti.
 

Steve Carell

Steve Carell, The Office'te Michael Scott rolünde (NBC)


The Office'in ABD versiyonu 2005-2013 arasında 9 sezon boyunca gösterilmişti. Birleşik Krallık yapımı orijinal sitcom'un yeniden çevrimi olan dizi, Pennsylvania eyaletindeki Scranton şehrinde bulunan bir ofisi konu alıyor.

Steve Carell ilk 7 sezon boyunca The Office'in ana yıldızıydı ve şirketin sosyal açıdan beceriksiz ama sevimli patronu Michael Scott'ı canlandırdı. Diğer önemli karakterler arasında John Krasinski'nin canlandırdığı satış yetkilisi Jim Halpert, Jenna Fischer'ın hayat verdiği resepsiyonist Pam Beesly ve Rain Wilson'ın oynadığı ofis disiplin sorumlusu Dwight Schrute vardı. 

2018'de bir Nielsen raporu, Netflix abonelerinin The Office'i diğer tüm TV programlarından daha fazla dakika izlediğini ortaya koymuştu.

Daniels daha önce diziyi geri getireceğini ima etmişti ancak oyuncuların aynı rolleri tekrar canlandırması yerine güncellenmiş bir formatta olacaktı. 

Collider'a 2022'de verdiği röportajda, "Hayranların daha fazlasını isteyip istemeyeceğini bilmiyorum ve daha fazlası derken, aynı karakterlerle devam edeceğini sanmıyorum" dedi.

Bence evrenin bir uzantısı gibi olurdu, ne demek istediğimi anlıyorsunuz, tıpkı [The] Mandalorian'ın Yıldız Savaşları'nın (Star Wars) bir uzantısı olması gibi. Ama bunun izleyicilerin isteyeceği bir şey olup olmayacağını bilmiyorum, bunu söylemek zor.

Dakota Johnson geçen ay The Office'in final setindeki "tuhaf dinamikleri" hatırlatarak şunları söylemişti:

Kimse benimle konuşmak istemedi.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU