Johnny Depp'in Robert Downey Jr.'la paylaştığı fotoğraf sahte çıktı

Aktör fotoğrafı hızlıca değiştirerek şöyle yazdı: "Hadi tekrar deneyelim... Sevgili dostumu kutluyorum"

(AFP)

Johnny Depp dün gece Robert Downey Jr.'ın Oscar'daki zaferini sosyal medya üzerinden kutlamakta gecikmedi ama fotoğrafın fotoşoplu olduğu ortaya çıkınca onu kaldırmak zorunda kaldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Tutku Günlükleri'nin (The Rum Diary) 60 yaşındaki yıldızı, Oppenheimer'daki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazanan eski dostunu tebrik etmek için resmi Instagram sayfasını kullandı.

Ancak Depp'in ilk paylaşımında ikilinin fotoşoplanmış bir fotoğrafı yer aldı.

Kasım 1988'de Los Angeles'taki Young Artists Unite etkinliğinde çekilen esas fotoğrafta Downey Jr. o dönemki kız arkadaşı Sarah Jessica Parker'la birlikte görüntülenmişti. Üzerinde oynanmış fotoğrafsa birkaç yıldır hayran sitelerinde dolaşıyor.

Oyuncu sahte fotoğrafı hızla değiştirerek, 2011'de düzenlenen Altın Küre töreninde derin bir sohbete daldıkları gerçek bir fotoğrafı paylaştı ve altına "Hadi tekrar deneyelim... Sevgili dostumu kutluyorum" yazdı.

Oppenheimer, Oscar 2024'ün büyük kazananı oldu ve En İyi Film ödülünün yanı sıra Christopher Nolan'a En İyi Yönetmen ve Cillian Murphy'ye de En İyi Erkek Oyuncu dallarında zafer getirdi. 

Hollywood'daki ödül töreninin sunuculuğunu üstlenen Jimmy Kimmel, Donald Trump'ın Oscar'a yönelik eleştirilerini canlı yayında okumamasının kendisine söylendiğini törenin ardından açıkladı.

Eski ABD Başkanı Trump'ın kendi sosyal medya platformu Truth Social'da yayımlayıp onun sunuculuk yeteneklerine saldırdığı bir açıklamayı Kimmel törende yüksek sesle okumuştu.

Trump, "Oscar töreninde HİÇ Jimmy Kimmel'dan daha KÖTÜ bir SUNUCU görmüş müydünüz?" diye yazmıştı.

Açılış konuşması, olduğundan farklı bir şey olmaya çalışan ve asla olamayacak vasat altı birinin konuşması gibiydi... Ayrıca bu gece ve yıllardır gerçekten kötü bir politik doğrucu bir şov oluyor. Kopuk, sıkıcı ve çok adaletsiz. Neden Oscar ödüllerini hak edenlere vermekle yetinmiyorlar? Belki bu şekilde izleyicileri ve TV reytingleri diplerden geri gelir. AMERİKA'YI YENİDEN HARİKA YAP!

Buna karşılık Kimmel şaka yapmıştı:

Falan filan… Tamam, şimdi bakalım bunu Truth Social'da hangi eski Başkan'ın paylaştığını tahmin edebilecek misiniz? Kimse var mı? Yok mu? Teşekkürler Başkan Trump. İzlediğiniz için teşekkürler, hâlâ uyanık olmanıza şaşırdım. Hapis zamanınız geçmedi mi?

Törenin hemen ardından "Live" programının özel bölümünde Kelly Ripa ve Mark Consuelos'a konuşan Kimmel, prodüksiyon ekibinin kendisini bu eleştiriyi okumaktan vazgeçirmeye çalıştığını söyledi.

Kimmel gülerek, "'Biraz vaktin var' dediler, ben de 'Trump tweet'ini okuyorum' dedim, onlar da 'Hayır, hayır, onu okuma' dediler" diye anlattı.

Ben de 'Evet okuyorum' dedim.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU