Stranger Things'in yıldızı eleştirilere yanıt verdi

Brown, "Ben oyuncuyum ve uyum sağlarım, bu yüzden de başkalarını taklit etmek istiyorum" dedi

Millie Bobby Brown, Damsel'da (Netflix)

Millie Bobby Brown, röportajlarda Britanya aksanını kaybetmiş gibi görünmesini sorgulayan hayranlarına "Elimden geleni yapıyorum" diye yanıt verdi.

Geçen hafta oyuncunun bazı hayranları Brown'ın, The Tonight Show with Jimmy Fallon'a katıldığı sıradaki aksanı karşısında afallamıştı.

İzleyiciler, daha önce belirgin olan Britanya aksanının kaybolması nedeniyle kafalarının karıştığını söylemişti.

20 yaşındaki oyuncu 8 yaşındayken Florida'ya taşınsa da daha önceki röportajlarında Bournemouth'ta geçirdiği erken çocukluk döneminden kalan aksanını koruduğu anlaşılıyordu.

TikTok röportajcısı Max Balegde'ye konuşan Brown ise kendi bakış açısını sundu.

Stranger Things ve Enola Holmes'un yıldızı "Ben oyuncuyum" dedi.

Halkın gözü önünde büyüdüm. Amerika'da büyüdüm. Sete geliyorum ve ben bir oyuncuyum ve uyum sağlıyorum, bu yüzden de başkalarını taklit etmek istiyorum!

Brown "Nişanlımın yanındayken ya da Jimmy Fallon gibi çok Amerikan aksanına sahip kişilerle birlikteyken kendimi alamıyorum, bunu taklit etmek istiyorum!" dedi.

Ve şimdi de İngiltere'deyim, bu [aksanı] taklit etmek istiyorum! Bunu kasten yapmıyorum ve sizi rencide ediyorsa üzgünüm, tamam mı? Ama dinleyin, elimden geleni yapıyorum! Elimden geleni yapıyorum.

Brown, rock yıldızı Jon Bon Jovi'nin 21 yaşındaki oğlu Jake Bongiovi'yle nişanlı.

The Tonight Show'a katıldığında Bongiovi'nin su altında yaptığı evlenme teklifini anlatırken Brown'ın aksanlar arasında geçiş yapar gibi görünmesi bazı hayranların, Amerikan ve Britanya aksanları arasında gidip gelirken sesinin "Avustralyalı" gibi çıktığını belirtmesine neden olmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Emmy adaylığı bulunan oyuncu, dalgıçlık lisanslarını Bongiovi'yle birlikte aldıklarını ve Bongiovi'nin tatildeyken evlenme teklif etmenin mükemmel bir fırsat olduğunu düşündüğünü söylemişti.

Fallon'a konuşan Brown "Su altına indik, metrelerce aşağıdaydık ve bana bir deniz kabuğu verdi. Çevirdiğimde bir yüzük gördüm" diye anlatmıştı.

Brown yüzüğü parmağına taktıktan sonra kayıp suyun derinliklerine doğru "batması" üzerine yeni nişanlısının yüzüğün peşinden yüzdüğünü söylemişti.

Halihazırda Brown, Britanya aksanıyla konuştuğu Netflix yapımı Damsel'da izlenebilir.

The Independent'ın baş film eleştirmeni Clarisse Loughrey film hakkındaki iki yıldızlı incelemesinde Netflix'in "sadece Enola Holmes 3'ü çekmesinin daha iyi olabileceğini" öne sürdü.

Stranger Things'in final sezonunun 2024'te Netflix'e gelmesi bekleniyor.

Dizinin yaratıcıları olan kardeş ikili Matt ve Ross Duffer, dizinin 5. sezonla sona ereceğini 2022'nin başlarında açıklamış, Amerikan Yazarlar Birliği (Writers Guild of America/WGA) ve Ekran Oyuncuları Sendikası - Amerikan Televizyon ve Radyo Sanatçıları Federasyonu'nun (Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artists/SAG-AFTRA) 2023'teki grevleri nedeniyle yapım süreci yaklaşık 7 ay boyunca durdurulmuştu.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU