Sevilen dizinin yıldızı, yeni sezonun neden geciktiğini açıkladı

Oscar adayı aktör, "Üçüncü sezonda çözmek istediği şey bu" dedi

Euphoria, Ron Leshem ve Daphna Levin tarafından yaratılan aynı adlı 2012 yapımı mini diziye dayanıyor (HBO)

Euphoria'da Ali'yi canlandıran aktör Colman Domingo, popüler HBO dizisinin üçüncü sezonunun ertelenme nedenini paylaştı. Dizinin bir önceki sezonu, Şubat 2022'de izleyiciyle buluşmuştu. 

Domingo verdiği yeni röportajda, dizinin yaratıcısı Sam Levinson'ın, başrolünde Zendaya'nın oynadığı diziyi gerçek dünyada olup bitenleri yansıtacak şekilde ayarladığını söyledi.

"Neyin önemli olduğuyla boğuşuyor"

Domingo, köklü dergi GQ'ya yaptığı açıklamada, "Sam yazan, yeniden yazan, yeniden yazan ve yeniden yazan bir insan çünkü bence neyin önemli olduğuyla boğuşuyor" diyerek ekledi:

Dünyanın sorunlarının ne olduğuna anında yanıt veriyor. Size söyleyebileceğim tek şey, şu anda kim olduğumuza dair varoluşsal soruyla ilgilendiği. Ruhlarımız. Üçüncü sezonda çözmek istediği şey de bu.

Domingo'nun Euphoria'daki karakteri Ali, Zendaya'nın canlandırdığı Rue'nun sponsoru ve akıl hocası, ayrıca iyileşmekte olan bir uyuşturucu bağımlısı. 

Emmy ödüllü Oscar adayı

Amerikalı aktör, 2022'de dizideki rolüyle "Drama Dizilerinde En İyi Konuk Oyuncu" dalında Emmy ödülü almıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

54 yaşındaki aktör, George C. Wolfe imzasını taşıyan Rustin'deki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde Oscar'a aday gösterildi.

Ağustos 2023'te Elle'e verdiği röportajda Sam Levinson, üçüncü sezonun bir "kara film" tadında olacağını ve Rue'nun "yozlaşmış bir dünyada ilkeleri olan bir birey olmanın ne anlama geldiğini keşfedeceğini" söylemişti.

Aynı adlı İsrail dizisinden uyarlanan Euphoria, Kaliforniya'nın East Highland adlı kurgusal kasabasında yaşayan Rue ve genç arkadaşlarına odaklanıyor. 

Rehabilitasyonda geçirdiği bir sürenin ardından Rue, "normal" hayatına dönmek için mücadele ediyor.


Independent Türkçe, GQ, Decider, Elle

DAHA FAZLA HABER OKU