The Walking Dead evreninin en iyisi: Rekoru çok sevilen sezonla paylaştı

Rick ve Michonne'u yeniden bir araya getiren dizinin puanı kusursuza yakın

Serinin 6. spinoff'u olan The Ones Who Live, 25 Şubat'ta gösterime girdi (AMC)

The Walking Dead: The Ones Who Live, tüm serinin en iyi Rotten Tomatoes skorunu elde etmeyi başardı.

Yeni spinoff, The Walking Dead'in baş karakterleri Rick ve Michonne'u uzun bir ayrılığın ardından yeniden bir araya getiriyor. 

Rick Grimes'ı canlandıran Andrew Lincoln, 9. sezonun ortasında The Walking Dead'den ayrılmış ve onu, zombi dizisinin 11. sezonunda ana kadrodan uzaklaşan Danai Gurira izlemişti.

100 üzerinden 90

The Walking Dead: The Ones Who Live, ilk sezon prömiyerini yaptıktan sonra, eleştiri derleme sitesi Rotten Tomatoes'daki resmi puanı hesaplandı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

27 eleştirmen tarafından değerlendirilen spinoff, 100 üzerinden 90 gibi kusursuza yakın bir puan almayı başardı. 

Bu, toplam 25 sezonu olan ve 7 diziyi içeren tüm serinin en iyi puanı. Yeni spinoff, rekoru The Walking Dead'in 5. sezonuyla birlikte paylaşıyor.

The Walking Dead'in en önemli ve uzun soluklu karakterlerinden biri olan Gurira, diziye üçüncü sezonda katılmıştı.

Rick ise zombi virüsünün ABD'yi kasıp kavurmasından birkaç hafta sonra komadan uyanan ana karakterdi. Dizinin ilk bölümünde izleyiciler, zombi kıyametini ilk kez onunla deneyimledi.

İki sevilen karakterin başarısı

İki karakter de tüm serinin en yüksek puanlı sezonlarında birlikte rol alıyor. Bu da ikilinin serinin başarısında kilit bir bileşen olup olmadığı sorusunu gündeme getiriyor.

Yeni spinoff, Rick'in The Walking Dead'in 9. sezonunda Jadis tarafından götürüldüğü ve CRM denilen Civic Republic Military'de (Cumhuriyet Yurttaş Ordusu) geçirdiği zamanı konu alıyor.

ABD'li yazar ve senarist Robert Kirkman'ın çizgi romanlarından uyarlanan The Walking Dead, 2011'den 2022'ye kadar izleyiciyle buluşmuştu.

Seri 11. sezondaki finalin ardından dizideki sevilen karakterlere odaklanan The Walking Dead: Daryl Dixon, The Walking Dead: World Beyond, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead isimli 5 yapım daha çıkardı.


Independent Türkçe, ScreenRant, Rotten Tomatoes

DAHA FAZLA HABER OKU