Gösterime girmeden "silinecek" filmin yıldızı, bu duruma ateş püskürdü

"Çerçöpten ibaret sanıyordum ama müthiş bir film"

Road Runner'ı bir türlü yakalayamayan Wile E. Coyote'nin şanssızlığı sürüyor (Warner Bros)

Aktör Will Forte, başrol oynadığı Coyote vs. Acme'yi Warner Bros'un vizyona sokmayacağı haberlerini X hesabında doğruladı.

29 Şubat'ta "Coyote vs Acme'nin oyuncuları ve ekibine" başlığıyla bir paylaşım yapan Forte, nihayet filmi izleyebildiğini söyledi:

Biliyorum ki çoğunuz filmimizi izleme şansı bulamadı ve maalesef hiçbir zaman izleyemeyeceksiniz gibi duruyor. Filmimizin 'silindiğini' ilk duyduğumda henüz izlememiştim. Muhtemelen diğer herkesin aklına gelebileceği gibi bu şeyin çerçöpten ibaret olması gerektiğini düşündüm. Ancak sonra izledim ve film müthiş.

Çok sayıda ürünü kullandığı halde Road Runner'ı öldüremediği için Acme Corporation'a dava açan Wile E. Coyote'nin avukatını canlandıran aktör, sözlerine "Böylesine özel bir şeyin parçası olduğum için ne kadar şanslı olduğumu düşündüm. Bu çabucak kafa karışıklığı ve hüsrana dönüştü. Piyasaya sürmeyecekleri film bu mu?" diye devam etti.

Coyote vs. Acme'nin geçen sene temmuzda gösterime girmesi bekleniyordu. Ancak daha sonra takvimde bu film yerine Barbie kondu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Projenin vizyona girmeden rafa kaldırılacağı haberleri ilk olarak kasımda çıkmıştı. Animasyonların da yer aldığı canlı aksiyonun yüklü bir vergi indirimi için silineceği iddiaları gündem oluşturunca stüdyo filmi satabileceğini duyurmuştu. 

Hollywood Reporter, Amazon'un 40-45 milyon dolarlık önerisi gibi tekliflerin reddedildiğini bildiriyor. Netflix ve Paramount'un da filmle ilgilendiği öne sürülüyor. 

Warner Bros. Discovery geçen hafta yaptığı gelir beyanında bazı animasyon projelerinin iptaliyle vergi indirimi alacağını ortaya koymuştu. Hangi filmlerin iptal edildiği belirtilmese de gözler Coyote vs. Acme'ye çevrildi. 

John Cena ve Lana Condor'ın da yer aldığı filme dair yayımlanan tek görsel bu:


Warner Bros. Batgirl ve Scoob! Holiday Haunt adlı filmlerin gösterimini de aynı gerekçeyle iptal etmişti. Batgirl'de Michael Keaton'la birlikte rol alan Leslie Grace, izlediği bazı sahneleri çok iyi bulduğunu söylemişti. 

 

Independent Türkçe, Hollywood Reporter, Decider

DAHA FAZLA HABER OKU