Zendaya, sevgilisinin "doğal yeteneğine" övgüler yağdırdı

Zendaya, "Dune kadrosunda olmayan ama bence güzel bir karizmaya sahip, şahsen tanıdığım ve bana hitap eden biri var; Tom Holland" dedi

(Reuters)

Zendaya, Tom Holland'da sevdiği bir başka özelliği daha belirtti: "Doğal yeteneği".

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dune'un yıldızı 21 Şubat'ta BuzzFeed'de yayımlanan bir videoda erkek arkadaşına hayranlığını dile getirdi. Yayın organının yavru köpeklerle birlikte yaptığı röportaj bölümünde Zendaya, Holland'ın takdir ettiği ve sevdiği özel niteliği hakkında konuştu.

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki (Dune: Part Two) oyuncuları arasında en çok kimin "rizz"e sahip olduğunu düşündüğü sorulduğunda şöyle cevap verdi:

Ben. Alo?

27 yaşındaki aktris ne söyleyeceğini bilmediğini itiraf etmeden önce güldü.

"Rizz karizmanın kısaltması, değil mi? Herkesin kendine göre bir karizması var" diye devam eden Zendaya, rol arkadaşlarından birine atıfta bulunmak yerine Örümcek Adam'ın (Spider-Man) başrolünü örnek olarak kullandı.

Disney Channel'ın eski yıldızı,  "Dune kadrosunda olmayan ama bence güzel bir karizmaya sahip, şahsen tanıdığım ve bana hitap eden biri var; Tom Holland" dedi.

Ben daha utangaç ve sessiz biriyim, bu yüzden beni kabuğumdan çıkarmak biraz daha fazla zaman alıyor.

Aktris, "Ama o başkalarıyla konuşmak ve onlarla tanışmakta harika. Onu talk show'larda ve benzer yerlerde görüyorsunuz. Bu konuda doğal olarak çok iyi" diye devam etti.

Oysa benim bunun için kesinlikle çaba sarf etmem gerekti. Tom bu konuda doğuştan iyi.

Dune'daki rol arkadaşlarını onurlandırmak amaçlanan an, Zendaya'nın erkek arkadaşına yaptığı tatlı bir övgüye dönüştü ve hayranları buna bayıldı.

Instagram kullanıcıları, çifte ve birbirleri hakkındaki konuşma tarzlarına duydukları hayranlığı ifade eden yorumlar yazdı.
 


İkiliye aşık bir hayran, "Birbirleri hakkında konuşmalarına bayılıyorum. Çok tatlı!" derken, bir başka hayranı da şunları ekledi:

Zendaya, Tom'u röportajlarda kendiliğinden gündeme getiriyor haha. İkisinin de birbirine ne kadar aşık olduğunu görmek çok komik haha. 

Üçüncü bir hayran da "Ayy çok sevimliler, aşklarına bayılıyorum." dedi.

Ayrıca bir Instagram kullanıcısı şöyle bir espri yaptı:

'Erkeğim, erkeğim, erkeğim' moduna geçişine bakın.

İki yıldız ilk kez 2017'de Örümcek Adam: Eve Dönüş'ün (Spider-Man: Homecoming) setinde tanışmıştı. Ekrandaki kimyaları belirgin olsa da 2021'e kadar gerçek hayattaki ilişkilerini doğrulamadılar.
 


Yaklaşık bir ay önce, Zendaya'nın Instagram'da herkesi takipten çıkmasının ardından hayranlar ikilinin yollarını ayırdığından endişelenmişti. Ancak, Zendaya'nın yeni filminin prömiyerinden sonra 15 Şubat'ta Londra'da birlikte yakalandıklarında söylentiler sona ermişti.

Eskiden Twitter diye bilinen X'te dolaşan fotoğraflarda Holland, prömiyer sonrasında düzenlenen parti çıkışında Euphoria'nın aktrisinin elini tutarken görülüyordu.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU