Tom Holland'dan Zendaya'ya sevimli doğum günü mesajı

Euphoria'nın yıldızı 1 Eylül'de 27 yaşına girdi

(AFP/Arşiv)

Tom Holland, kız arkadaşı Zendaya'nın 27. doğum gününde onun hakkında tatlı bir paylaşım yaptı.

The Crowded Room'un 27 yaşındaki yıldızı, Euphoria'da oynayan aktrisin fotoğraflarını 1 Eylül Cuma günü Instagram Hikayeleri'nde paylaştı.

Dalgıç kıyafeti ve şnorkelini giymiş Zendaya'nın aletli dalış yapmak üzere bir teknede oturduğu, ilk fotoğrafta görülüyor. Bu fotoğrafta 27 yaşındaki aktris, bir eli kalçasında poz verirken öteki elinin başparmağını kaldırıyor.

Holland, fotoğrafa gözlerinden kalp çıkan bir emojiyle birlikte "Benim doğum günü kızım" yazısını ekledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Holland'ın Instagram Hikayeleri'nde paylaşılan ikinci fotoğraf, iki köpek gezdirirken adım atan Zendaya'yı arkadan gösteriyor. Holland bu fotoğrafta da üç adet, gözlerinden kalp çıkan emojiye yer verdi.

Bu doğum günü kutlaması, kısa süre önce Zendaya'nın Holland'la yaşadığı özel ilişkiden bahsetmesinin ve şöhretinin aşk hayatını etkilemesine neden izin vermediğini açıklamasının ardından geldi.

Ağustosta Elle'ye konuşan Zendaya "Bir insan olmaktan vazgeçip hayatımı yaşamayı ve sevdiğim kişiyi sevmeyi bırakamam. Ama diğer yandan ne paylaşacağımı seçmek benim kontrolümde" demişti:

Bu huzuru korumak ve size ait bir şeylerin olmasını mümkün kılmakla ilgili ama var olmaktan korkmamakla da alakalı. Saklanamazsın. Bu da eğlenceli değil. Şimdi her zamankinden daha fazla yönümü tayin ediyorum.

Zendaya

(Tom Holland / Instagram)

Zendaya

(Tom Holland / Instagram)


Haziran 2022'de Zendaya da Holland'ın doğum günü vesilesiyle kendi temennisini Instagram'da iletmiş ve çiftin siyah beyaz bir fotoğrafını paylaşmıştı. Zendaya fotoğrafın altına "Doğum günlerinin en mutlusu, beni en mutlu edene" diye yazmıştı.

Çift en son birlikte görüldüğünde Kaliforniya'nın Oakland şehrindeki yardım amaçlı basketbol maçında aynı formalarla spor yapıyordu.

Holland ve Zendaya ilk olarak 2016 yapımı Marvel filmi Örümcek Adam: Eve Dönüş'te (Spider - Man: Homecoming) Peter Parker ve Michelle "MJ" Jones'u oynarken tanışmıştı. İkilinin çıktığına dair söylentiler 2017'de başlasa da arabada öpüşürken çekilmiş fotoğrafları Temmuz 2021'de yayımlanana kadar aşkları doğrulanmamıştı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU