Rick and Morty hayranlarına hem iyi hem kötü haber

7. sezonun prömiyeri 15 Ekim 2023'te yapılan dizinin hayranları yeni bölümler için beklemek zorunda

İlk kez 2013'te izleyiciyle buluşan Rick and Morty, IMDB'nin en iyi televizyon dizileri listesinde 16. sırada yer alıyor (Adult Swim)

Sevilen animasyon Rick and Morty'den yeni haberler geldi.

Emmy ödüllü dizi, 8. sezonuyla 2025'te geri dönecek. Bu durum, dizinin her yıl yeni bölümler yayımlama serisine son verecek. Dizinin 7. sezonu, aralıkta final yapmıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hollywood Reporter, geçen yıl Hollywood'da 5 ay süren Yazarlar Birliği grevinin, yeni bölümlerin yapımını geciktirdiğini yazdı.

Ayrıca Rick and Morty: The Anime adlı spinoff'un ilk sezonunun bu yıl prömiyer yapacacağı da bildirildi. Yayıncı Adult Swim, projeden ilk görüntüleri paylaştı.
 


Görüntülerde Rick, şöyle diyor:

Kullanabileceğimiz sonsuz sayıda yol olmasına rağmen, seçebileceğimiz sadece bir hayatımız var. Oldukça aptalca, değil mi? Ve işin en aptalca yanı da bunu kendimiz için seçenlerin bizler olması. En azından benim durumumda.

The Anime, daha önce Rick and Morty evreninde iki beğenilen kısa film yönetmiş Takashi Sano imzasını taşıyor.

"Onur duyuyorum"

Tıpkı Rick and Morty'de olduğu gibi anime versiyonu da Rick'in Smith ailesiyle ilişkisini takip ediyor.

Sano daha önce yaptığı açıklamada, "Rick ve çetesinin çoklu evrenlere yayılan maceraları aile bağlarını zorluyor ancak onlar her zaman bu durumun üstesinden geliyor" diyerek eklemişti:

Bu muhteşem aile hakkında yeni bir hikaye anlatma fırsatı bulduğum için onur duyuyorum. Umarım onların maceralarını beğenirsiniz!

2022'nin kasımında, dizinin ortak yaratıcısı Dan Harmon ve dizi sorumlusu Scott Marder, ekibin 9. sezonu yazmaya başladığını açıklamıştı.

Öte yandan çizgi dizinin ana karakterleri Rick Sanchez ve Morty Smith'i seslendiren Justin Roiland, sevilen animasyondan ayrılmıştı.

43 yaşındaki Roiland, 2023 başlarında aile içi şiddet ve istismar suçlamaları nedeniyle çalıştığı şirketlerin çoğundan çıkarılmıştı. Suçlamalar daha sonra yetersiz kanıt nedeniyle düşürülmüş ancak Eylül 2023'te hakkında yeni cinsel saldırı iddiaları yapılmıştı.

7. sezonda Morty'yi Harry Belden, Ricky'yi de Ian Cardoni seslendirmişti.


Independent Türkçe, TheWrap, Hollywood Reporter 

DAHA FAZLA HABER OKU