Jim Carrey'nin doğum günü yemeğindeki "çılgın" davetli listesi hayranları şoke etti

Maske'nin yıldızı yakın zamanda, pek çok A-sınıfı komedi yıldızıyla birlikte 62. doğum gününü kutladı

(Instagram/therealjeffreyross)

Son doğum gününde iyi bir arkadaş grubuyla birlikte olan Jim Carrey'nin etrafı, başka pek çok A-sınıfı komedyenle sarılıydı.

17 Ocak Çarşamba günü 62 yaşına giren Salak ile Avanak'ın (Dumb and Dumber) yıldızı bu büyük günün tadını, Los Angeles'taki üyelere özel San Vincente Bungalows kulübünde çıkardı.

Sıklıkla "Taşlama Komutanı" (Roastmaster General) diye anılan stand-up komedyeni Jeff Ross, geceden bir fotoğrafı "Kahkaha Akşam Yemeği! (Son Akşam Yemeği [The Last Supper] tablosuna gönderme yapılmış -çn.) Mutlu Yıllar Jim Carrey! Seni seviyoruz" açıklamasıyla paylaştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Restoranda çekilen fotoğrafta saçları omzuna gelen Carrey, yemek masasının merkezinde şapşal bir yüz ifadesiyle oturuyor.

Carrey'i çevreleyen 14 kişi arasında Adam Sandler, Seth Green, Ben Schwartz, Craig Robinson, Howie Mandel, Cary Elwes, David Spade, Jimmy Kimmel ve Bill Burr de var.

Popüler DJ ve müzik yapımcısı Diplo yorumlarda "Çılgın bir grup" diye yazdı.

İkinci bir kişiyse "Çocuklarıma İsa Mesih ve havarilerinin onlar olduğunu söyleyeceğim" diye espri yaparken, bir başkası da şöyle bir şaka yaptı:

Bu muhtemelen John Mulaney'ye yapılan müdahale toplantısından beri en iyi kadrolardan biri.

 


Netflix'te yakın zamanda çıkan özel programında Mulaney, gece saatlerinde yapılan talk şovların sunucusu Seth Meyers'ın öncülüğünde Aralık 2020'de düzenlenen "yıldızlarla dolu", 12 kişilik müdahale toplantısı karşısında şaşkınlığa uğradığını anlatıyor.

Saturday Night Live'ın eski üyesi Spade de bir Instagram paylaşımında Carrey'i onurlandırdı:

Saha içinde ve dışında beni pek çok kez güldüren Jim Carrey'nin doğum günü kutlu olsun. Ne kadar havalı bir adam. Nadiren pasta emojisi patlatırım ama bugün kullanacağım.

Spade, Carrey ve Sandler'ın arasında dururken görüldüğü, geceden bir fotoğraf da ekledi.

En çok 1994 yapımı Maske (The Mask), 1998 yapımı Truman Show, Grinç'in (How the Grinch Stole Christmas) 2000 yapımı canlı aksiyon versiyonu ve 2004 yapımı Sil Baştan (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) gibi filmlerde oynadığı başrollerle tanınan Carrey, 2022 yapımı animasyon filmi Kirpi Sonic 2'de (Sonic the Hedgehog 2) Dr. Eggman'i seslendirdiğinden beri bir filmde rol almadı.

Bu filmin gösterime girmesinin ardından Carrey oyunculuğu bıraktığını açıklamıştı.

O dönem Access Hollywood'a konuşan aktör, "Emekli oluyorum" diyerek şöyle eklemişti:

Evet, muhtemelen. Gayet ciddiyim.

"Duruma göre değişir" diyen Carrey şöyle açıklık getirmişti:

Eğer melekler bana altın mürekkeple yazılmış ve insanların bunu izlemesinin gerçekten önemli olduğunu söyleyen bir tür senaryo getirirse, yola devam edebilirim ama ara veriyorum.

Carrey muhtemel emekliliğinin nedenini "Sessiz sakin hayatımı gerçekten seviyorum ve tuvale resim yapmayı gerçekten seviyorum ve manevi hayatımı gerçekten seviyorum ve şöyle hissediyorum (ve zaman var olduğu sürece başka bir ünlünün bunu söylediğini asla duyamayabilirsiniz); yeterince yaptım. Yeterince şey yaptım. Ben yeterliyim" diye açıklamıştı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU