Johnny Depp'i yönetmenliğe dönmesi için Al Pacino ikna etmiş

İkili şu sıralar İtalyan sanatçı Amedeo Modigliani'nin biyografik filmi üzerinde çalışıyor

(Reuters)

Johnny Depp, yakında vizyona girecek biyografik filmleri Modi'nin yönetmen koltuğuna dönme konusundaki iknasından dolayı Al Pacino'ya teşekkür etti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Halen prodüksiyon aşamasında olan yeni film, İtalyan sanatçı Amedeo Modigliani'nin I. Dünya Savaşı sırasında Paris'te geçirdiği 48 saati konu alıyor.

Film, Depp'in Marlon Brando'yla birlikte rol aldığı 1997 yapımı The Brave'den bu yana yöneteceği ilk film olacak.

Depp yaptığı açıklamada, kendisini projeye katılmaya ikna edenin Pacino olduğunu söyledi. Pacino, filmde gerçek hayattaki Fransız sanat koleksiyoncusu Maurice Gangnat'ı canlandırıyor.

Depp yaptığı açıklamada, "Modi'nin yönetmeni olarak bu sinema yolculuğuna çıkmak inanılmaz derecede tatmin edici ve dönüştürücü bir deneyim oldu" dedi.

Tüm oyunculara, ekibe ve yapımcılara tereddütsüz bağlılıkları ve yaratıcılıkları için derin şükranlarımı sunmak isterim.

 

Modi seti
Johnny Depp ve Al Pacino yaklaşan filmleri Modi'deki bir sahneye hakkında konuşuyor. Pacino filmde gerçek hayattaki Fransız sanat koleksiyoncusu Maurice Gangnat'ı canlandırıyor (Sam Sarkar)

 

Bu filmi çekmemi isteyen Al'e, yeteneğini ve özverisini cömertçe bu projeye kattığı için içten bir minnettarlık… Pacino'yu nasıl reddedebilirdim ki?

Modi, bağımsız film yapımcılığının işbirlikçi ruhunun bir kanıtı ve bu eşsiz sürükleyici hikayeyi dünyaya sunmaktan heyecan duyuyorum.

Ayrıca filmin ilk kamera arkası görüntüleri de yayımlanıyor.
 

Modi'nin kamera arkası görüntüleri
Johnny Depp, Modi'nin setinde oyunculara geri bildirim veriyor (Leo Pinter) 


İtalyan aktör Riccardo Scamarcio'nun Modigliani'yi canlandıracağı filmin yardımcı oyuncu kadrosunda Antonia Desplat, Stephen Graham ve Sally Phillips yer alıyor.

Bir basın açıklamasına göre Modi, Modigliani'yi "Çok hareketli geçen 48 saat boyunca takip edecek ve I. Dünya Savaşı sırasında savaştan zarar görmüş Paris'in sokaklarında ve barlarında kaotik bir dizi olayı" anlatacak.

Bohem dostları, polisten kaçan Modi'nin kariyerine son verip şehri terk etme arzusunu reddediyor. Hayatını değiştirebilecek bir koleksiyoncuyla karşı karşıya geldiğinde kaos doruğa ulaşıyor.

Bu film Depp'in, yönetmen Maïwenn'in 16. Louis ve metresi Jeanne'ın hayatını konu alan Jeanne du Barry'de rol almasından bu yana ilk projesi.

Önceki günlerde Maïwenn, 2023 Cannes Film Festivali öncesinde geçen yıl şubatta bir Fransız gazeteciye tükürdüğü için 400 euro para cezasına çarptırılmıştı.
 

Johnny Depp
Johnny Depp, Modi'nin setinde yönetmenlik yapıyor (Leo Pinter)


Depp aralıkta Pogues'un solisti Shane MacGowan'ın cenaze töreninde konuşmuştu. Anma konuşması sırasında MacGowan'ın dul eşi, merhum şarkıcının Depp'i eski eşi Amber Heard'ü affetmeye çağırdığını açıklamıştı.

Depp ve Heard son 4 yıl içinde kamuoyunda geniş yankı uyandıran bir dizi mahkeme savaşına girmişti.

Mayıs 2023'te, Depp'in Heard'e karşı açtığı hakaret davasının duruşması, haftalarca süren dramatik ve üzücü ifadelerin ardından jürinin Depp'e ezici bir zafer vermesiyle sona ermişti.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU