Dwayne Johnson: "Artık anlamlı filmler yapmak istiyorum"

The Rock diye bilinen eski güreşçi "Kariyerimin, anlamlı filmler yapmak istediğim noktasındayım" dedi

(AFP)

Dwayne Johnson, "mücadeleye [ve] acıya" eğilen filmler yapmak istediğini söyleyerek daha dramatik rollere odaklanma niyetini açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

51 yaşındaki oyuncunun, A24'ün yakında vizyona girecek biyografik filmi The Smashing Machine'de MMA dövüşçüsü ve UFC'nin önde gelen ismi Mark Kerr'i canlandıracağı kısa süre önce açıklanmıştı

Film, daha önce bağımsız stüdyonun bugüne kadarki en büyük ticari başarılarından biri olan Uncut Gems'in ortak senaristi ve yönetmeni Benny Safdie tarafından yazılıp yönetilecek.

Safdie'yle yaklaşan işbirliği hakkında Variety'ye konuşan Johnson "Benny yaratmak istiyor ve ham ve gerçek hikayeler, özgün ve zaman zaman rahatsız edici ve çarpıcı karakterler sözkonusu olduğunda sınırları zorlamaya devam ediyor" dedi.

Kariyerimde kendimi geçmişte zorlamadığım şekillerde zorlamak istediğim bir noktadayım. Kariyerimin anlamlı, insanlığa eğilen, mücadeleye [ve] acıya eğilen filmler yapmak istediğim noktasındayım.

Öte yandan Black Adam'ın yıldızı, gişe canavarı yapımları tamamen arkasında bırakmayacağını da ekledi.

Johnson "Bunun büyük, herkese hitap eden filmlerden vazgeçmek anlamına gelmediğine açıklık getirmek istiyorum. Bu filmleri yapmayı seviyorum ve [bunların] muazzam bir değeri ve önemi var... Ama bunların zamanı ve yeri de var" dedi.

Kariyerimde daha fazlasını istediğim bir noktadayım. Daha fazla gişe istediğimi söylemiyorum. Daha fazla insanlık istiyorum. İşte bu yüzden Benny Safdie benim için mükemmel, işbirliğine açık ve aç bir ortak.

A24, The Smashing Machine'i Johnson'ın "şimdiye kadarki en çarpıcı projesi ve rolü" diye lanse ediyor.

Johnson, 1997'yle 2009 arasında karma dövüş sanatlarında yarışan eski güreşçi Kerr'i canlandıracak. MMA kariyeri boyunca iki kez UFC Ağır Siklet Turnuvası Şampiyonu ve Dünya Vale Tudo Şampiyonası'nın turnuva galibi olan Kerr, Pride FC'de de yarıştı.

Daha önce Kerr, güreşçinin uzun süre taşıdığı lakabına atfen yine The Smashing Machine (Ezme Makinesi) adlı, 2003 tarihli bir HBO belgeseline de konu olmuştu. Yeni filmin milenyumun başlarında geçeceği ve Kerr'in ringlerdeki başarılarının yanı sıra aşk ve bağımlılıkla mücadelesini de konu alacağı bildiriliyor.

A24'ün İşe Alım Yöneticisi Noah Sacco, Deadline'a yaptığı açıklamada şöyle demişti:

Dwayne ve Benny eşsiz yetenekler ve Mark'ın ilham verici hikayesiyle ilgili paylaştıkları vizyon heyecan verici. Bu son derece özel projeyi hayata geçirirken, katkıda bulunanlar olarak onların güvenine sahip olmaktan büyük onur duyuyoruz.

Johnson oyunculuk kariyerine başlamadan önce adını World Wrestling Entertainment (WWE) yıldızı The Rock olarak duyurmuştu.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU