Dwayne Johnson, yeni biyografik filmde UFC şampiyonunu canlandıracak

MMA dövüşçüsü Mark Kerr'in biyografik filminin adı "The Smashing Machine" olacak

(Reuters)

Dwayne Johnson, yakında vizyona girecek A24 yapımı biyografik filmi The Smashing Machine'de MMA dövüşçüsü ve UFC öncüsü Mark Kerr'i canlandıracak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Film, bağımsız stüdyonun bugüne kadarki en büyük ticari başarılarından biri olan Uncut Gems'in ortak yazarı ve yönetmeni Benny Safdie tarafından yazılıp yönetilecek.

Kerr, 1997'yle 2009 arasında karma dövüş sanatçısı olarak yarışan eski bir güreşçi. MMA kariyeri boyunca iki kez UFC Ağır Siklet Turnuvası şampiyonu, Dünya Vale Tudo Şampiyonası turnuva galibi ve Pride FC yarışmacısı oldu.

Daha önce Kerr, uzun süre kullanılan lakabı The Smashing Machine (Ezme Makinesi) adını taşıyan 2003 tarihli bir HBO belgeseline de konu olmuştu. Yeni filmin milenyumun başlarında geçeceği ve Kerr'in ringlerdeki başarılarının yanı sıra aşk ve bağımlılıkla mücadelesini de işleyeceği bildiriliyor.

A24'ün İşe Alım Yöneticisi Noah Sacco, Deadline'a yaptığı bir açıklamada şunları söyledi:

Dwayne'la Benny eşsiz yeteneklere sahip ve Mark'ın ilham verici hikayesi için paylaştıkları vizyon heyecan verici. Bu son derece özel projeyi hayata geçirirken katkıda bulunanlar olarak onların güvenine sahip olmaktan büyük onur duyuyoruz.

Johnson oyunculuk kariyerine başlamadan önce World Wrestling Entertainment (WWE) yıldızı The Rock olarak adını duyurdu.

Hollywood'un en çok kazanan ünlülerinden biri haline gelen Johnson'ın etkisi ABD Senatosu'na kadar yayıldı. Johnson geçen ay Washington DC'deki ABD Kongresi'ni ziyaret ederek Çoğunluk Lideri Chuck Schumer ve Senato Çoğunluk Grup Başkanvekili Dick Durbin'le görüşmüştü. 

Personelin aktardığına göre aktör, askere alımla ilgili faaliyetleri ve kısmen Johnson'a ait bir futbol ligi olan XFL'yi görüşmüş.

ABD Kongre Polisi de fotoğraf paylaşarak altına şu açıklamayı yazmıştı:

Bugün potansiyel bir acemi askerle konuştuk... ve onun fiziki yeterlilik testini geçeceğini düşünüyoruz.

Johnson daha önce 2024'te ABD Başkanlığına aday olmayı düşünüp düşünmediğini sormak üzere birkaç siyasi parti tarafından kendisine ulaşıldığını açıklamıştı.

Hızlı ve Öfkeli'nin 51 yaşındaki yıldızı 2021'de bir siyasi ankete konu olmuştu ve ABD'li yetişkinlerin yüzde 46'sı aktörün başkanlık kampanyasını destekleyeceğini söylemişti.

Moana'nın oyuncusu, Trevor Noah'ın What Now? podcast'inde, "Bu ilginç bir anketti ve beni gerçekten çok etkiledi" demişti.

Gerçekten çok şaşırdım ve onur duydum. Şunu da sizinle paylaşayım: 2022'nin sonunda partilerden 'aday olacak mısın ve 'aday olabilir misin' diye sorular aldığım ziyaretler gerçekleşti.

The Independent'tan Eric Garcia, halkın şampiyonunun Beyaz Saray'a aday olması halinde halkın başkanı olabileceğini yazmıştı.

Sonuçta halihazırda sahip olduğumuz bazı şapşallara bir bakın.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU