Ünlü şovmen, "dibe vurduğu" anı anlattı

Tehlikeli performanslar sergileyen Steve-O, yeni podcast röportajında "Sona gelmiş gibi hissetmiştim" dedi

Jackass'in yıldızı Steve-O (AP)

Steve-O, Jackass Number Two'yla ilgili olan ve "dibe vurduğunu" hissettiği an hakkında içini döktü.

Gerçek adı Stephen Gilchrist Glover olan şovmen; Johnny Knoxville, Chris Pontius, Bam Margera ve başkalarıyla birlikte acı verici gösteriler yaptığı başarılı TV programının film uyarlamasının devam filminin başrolünde oynamıştı.

MTV'de 2000'den 2001'e kadar üç sezon boyunca devam eden Jackass'in, en sonuncusu 2022'de gösterime giren toplam 4 filmi çıktı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Öte yandan 2006 yapımı devam filmi Jackass Number Two'nun çekimleri tamamlandıktan sonra Steve-O kendisini, hayatının kontrolden çıktığını hissederken bulmuş.

Yakın zamanda StyleLikeU ve Man Enough'ın podcast'i What's Underneath: Masculinity'ye katılan şovmen, filmin galasının "cenaze" gibi hissettirecek kadar çılgın olduğunu anlattı.

Galayı "dibe vurduğu" an diye tanımlayan Steve-O, böyle hissettme nedenini detaylandırırken şöyle dedi:

Uyuşturucu, alkol ve sekste inanılmayacak kadar kontrolden çıkmıştık. En büyük riskleri alıyorduk, en çılgınca şeyleri yapıyorduk ve her şey yolunda gidiyordu. Sihir gibiydi.

Şovmen "Bunu asla yenemeyeceğimizi biliyordum. O zamandan itibaren her şey yokuş aşağı gitmiş gibi geliyordu. O galaya gittiğimde cenazemdeymişim gibi hissettiğimi hatırlıyorum" diye devam etti.

O kırmızı halıda çok kızgındım çünkü sona gelmiş gibi hissetmiştim.

Bundan iki yıl sonra Steve-O tanıdığı herkese "ölmeye hazır olduğunu" söylediği bir e-posta göndermiş ve bu olay Jackass oyuncuları ve ekibinin bir müdahale toplantısı düzenlemesine yol açmış. Bunun ardından kendi isteği dışında 72 saat boyunca psikiyatrik gözetim altına alınan Steve-O, bunun sonucunda "o zamandan beri temiz ve ayık" kalmış.

Öte yandan ayık kalması seks bağımlılığına yol açarken Steve-O bunun kadınlara "korkunç" davranmasına neden olduğunu söyledi. Steve-O "bir seks terapistiyle görüşmeye başladıktan" sonra "ayakta tedavi gördüğü, seks bağımlılığı rehabilitasyon" programına başlamış.

Halihazırda Steve-O, 2016'da çıkmaya başladığı stilist Lux Wright'la nişanlı. Şovmen, rehabilitasyon programının "hayatının aşkının hak ettiği adama dönüşmesini" sağladığını söyledi.

Şovmen, podcast sunucularına "Hayatımı yaşama şeklimle gurur duyuyorum, dönüştüğüm kişiyle gurur duyuyorum. Hayatımda anlam bulduğuma derinden minnettarım" dedi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU