The Bear'ın yıldızından James Bond sorusuna net yanıt

Daniel Craig'in halefi hâlâ aranıyor

The Bear dizisindeki rolüyle White, Müzikal veya Komedi Dizilerinde En İyi Erkek Oyuncu dalında Altın Küre'ye layık görülmüştü (FX/Hulu)

FX ve Hulu'nun sevilen komedi-drama dizisi The Bear'ın yıldızı Jeremy Allen White, James Bond'u oynamak isteyip istemeyeceğiyle ilgili soruya, "Bir Amerikalı, 007'yi oynamamalı" yanıtını verdi.

Britanyalı oyuncu Daniel Craig, Ian Fleming'in gizli ajan romanlarından uyarlanan James Bond karakterini son üstlenen aktör olmuştu.

Craig, ilk kez 2006'da Casino Royale'le seriye adım atmış ve 2021 yapımı Ölmek İçin Zaman Yok'ta (No Time to Die) veda etmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fakat Craig'den sonra ikonik rolü kimin canlandıracağı hâlâ merak konusu.

GQ dergisinin Birleşik Krallık edisyonuna konuşan White, James Bond serisiyle ilgili görüşlerini paylaştı. 

2011 ila 2021'de yayımlanan Shameless dizisinde Phillip "Lip" Gallagher karakteriyle tanınan ABD'li oyuncu White, The Bear'da canlandırdığı Şef Carmen rolüyle ününe ün kattı.

Sosyal medyadan gelen, 007'ye hayat verip vermek istemeyeceğiyle ilgili soruyu cevaplayan 32 yaşındaki White, "Bunu dünyaya yapmazdım" deyip ekledi:

Gerçekten sıkı bir 007 hayranıyım ve bunu kendim için istemiyorum. Aslına bakacak olursak bir Amerikalı genel olarak 007'yi oynamamalı. Bu ben olsam bile bence öyle. Fakat bu çok gurur verici.

 

Yeni James Bond'u kim oynayacak?

İlk filmiyle 1962'de gösterime giren 007'ye ilk kez hayat veren oyuncu da İskoç Sean Connery olmuştu.

26. James Bond'u kimin oynayacağı henüz bilinmese bile bu rol ismi geçen oyuncular arasında, Aaron Taylor-Johnson, Henry Cavill, James Norton, Richard Madden, Idris Elba, Regé-Jean Page ve Henry Golding yer alıyor.


Independent Türkçe, GQ, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU