Dwayne Johnson başkan adaylığı için ABD'deki farklı partilerden teklif aldığını açıkladı

The Rock daha önce 2017'de ABD Başkanlığı için aday olma fikrini ima etmişti

(AP)

Dwayne "The Rock" Johnson, 2024'te ABD Başkanlığına aday olmayı düşünüp düşünmeyeceğini sormak üzere birkaç siyasi partinin kendisine ulaştığını açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

51 yaşındaki Hızlı ve Öfkeli yıldızı, 2021'de ABD'li yetişkinlerin yüzde 46'sının aktörün başkanlık kampanyasını destekleyeceğini söylediği bir siyasi ankete konu olmuştu.

Bu anketin sonuçları, Johnson'ın Trevor Noah'ın yeni podcast'i What Now?'ın son bölümündeki röportajı sırasında gündeme geldi.

Moana'yla tanınan oyuncu "Bu ilginç bir anketti ve beni gerçekten çok etkiledi" dedi. 

Gerçekten çok şaşırdım ve gerçekten onur duydum. Sizinle küçük bir şey paylaşacağım: 2022'de yıl sonunda, partilerden ziyaretime gelip aday olup olmayacağımı ve aday olup olamayacağımı sordular.

Partilerin desteğinin "birdenbire ortaya çıkan büyük bir olay" olduğunu kabul eden Johnson sözlerini şöyle sürdürdü:

Birbiri ardına gelip o anketten bahsettiler ve ayrıca bu yola girersem [gerçek bir rakip olacağımı] kanıtlayacak kendi derinlemesine araştırmalarını da gündeme getirdiler.

Her şey son derece gerçeküstüydü çünkü benim hedefim hiçbir zaman bu olmadı. Siyasete girmeyi hiçbir zaman istemedim. Aslına bakarsanız, siyasetle ilgili nefret ettiğim çok şey var.

Johnson başkanlığa aday olma fikrini ilk kez 2017'de ortaya atmış ve Variety'ye aday olmayı "yüzde 100 düşüneceğini" söylemişti.

Ancak geçen yıl CBS Mornings'e verdiği bir röportajda, "baba olmayı seviyorum ve benim için en önemli şey bu" diyerek başkanlık adaylığının "ihtimaller dahilinde" olmadığını açıklamıştı.

Babalık yapmak en önemlisi, özellikle de bu dönemde, kızlarımın hayatındaki bu kritik dönemde.

Komedyen Noah'a konuşan Johnson şunları söyledi: 

22 yaşındaki kızım Simone'la birlikte büyüdüğümüzü söylemekten hoşlanıyoruz.

Hayatımı kaplayan bir meslekte çalışmanın nasıl bir şey olduğunu biliyorum. Tam zamanlı bir profesyonel güreşçi olarak, o dünyaya geldiğinde yıllardır yılda 230 gün güreşiyordum. Dolayısıyla bu ayrılığın ve doğum günlerinde, karşılamalarda, bırakmalarda ve diğer her şeyde yanında olamamanın nasıl bir şey olduğunu biliyorum. Ve şimdi küçüklerim için bunu istemiyorum.

Ünlü oyuncu, "Taraflarla yaptığım başlıca tartışmalardan biri de buydu, sonuçta onlar da 'Evet ama diğerleri de böyle yapmıştı' dediler" diye anlattı.

Johnson'ın üç kızı var: En büyüğü eski eşi Dany Garcia'dan 22 yaşındaki Simone ve eşi Lauren Hashian'dan 7 yaşındaki Jasmine'le 5 yaşındaki Tiana.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU