Sürpriz sahne Rick'in The Walking Dead'deki kaderiyle ilgili ipucu verdi

"Kim geri döndü?"

Rick Grimes'ı 50 yaşındaki Andrew Lincoln canlandırırken Daryl Dixon'ıysa 54 yaşındaki Norman Reedus oynuyor (AMC)

The Walking Dead: Daryl Dixon'ın 5. bölümündeki sürpriz bir sahne, Rick Grimes'ın yeniden sahneye çıkması için zemin hazırlıyor. 

Elbette, The Walking Dead'in baş kahramanının seriye geri dönüş yolunda olduğu sır değil. Ancak yeni spinoff The Walking Dead: The Ones Who Live için geri dönüşünün ayrıntıları ve arkadaşlarıyla yeniden bir araya gelip gelmeyeceği gizemini koruyor.

Rick ve Daryl yeniden bir araya gelecek mi?

The Ones Who Live'de Rick'in en az bir Walking Dead karakteriyle buluşması kesinleşmiş durumda. Rick, Michonne'la yeniden bir araya gelecek olsa da aynı şey diğer karakterler için söylenemez. 

Bununla birlikte, Rick'in çocukları ve Daryl'la Carol gibi eski müttefikleriyle yollarının kesişip kesişmeyeceği merak konusu.

Şimdiye kadar Daryl, Rick'i bulmak için nafile bir çaba içerisindeydi ve arayışının sonuca varıp varmayacağı belirsizdi. The Walking Dead: Daryl Dixon'ın son bölümünde yaşanan beklenmedik gelişme, serinin hayranlarını heyecanlandırdı.

*Buradan sonrası spoiler içerir, bizden uyarması*

Yeni bölüm Daryl ve Carol'ı, telsiz konuşmasıyla olsa da yeniden bir araya getirdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Parazit nedeniyle konuşmalar tam olarak anlaşılmıyordu ancak Carol'ın birinin "geri döndüğünü" söylediği duyulabiliyordu. Dizinin yapımcıları ismin kasıtlı olarak duyulmamasını sağladı ve Daryl "Kim geri döndü?" diye sorduğunda cevap da alamadı.

Eleştirmenler bu mesajın, hayranların en çok görmek istediği ve merak ettiği karakter olan Rick'in geri dönüşünü müjdelemiş olabileceğini düşünürken Michonne, Morgan ya da Heath'ten bahsedebileceğini de söylüyor.

Carol ne gizliyor?

Rick'in dönüşünün ekran dışında gerçekleşmiş olabileceği fikrini güçlendiren bir diğer unsursa, Carol'ın Daryl'la konuşması sırasındaki tuhaf davranışlarıydı. Carol'ın kaçamak cevapları, Alexandria'da bahsetmek istemediği bir şeyler olduğunu ortaya koydu. 

Daryl Dixon'ın Carol'la yaptığı "Kim geri döndü?" konuşması, Rick Grimes'a atıfta bulunsun ya da bulunmasın, seri için büyük önem taşıyor.


Independent Türkçe, ScreenRant, Comicbook.com

DAHA FAZLA HABER OKU