Netflix kullanıcıları, hit filmdeki bir performansı öve öve bitiremiyor

Yeni suç-gerilim filminde "en başarılı oyuncularımızdan biri" çarpıcı bir performans sergiliyor

Netflix filmi Reptile, dijital yayın platformunun en çok izlenen filmi haline gelirken izleyiciler özellikle bir nedenden dolayı bu yapımı tavsiye ediyor.

İlk sinema filmini çeken Grant Singer'ın yönettiği suç-gerilim filmi, 7 Eylül'de Toronto Uluslararası Film Festivali'nde (TIFF) prömiyerini yaptıktan sonra nihayetinde 29 Eylül'de dijital yayın platformuna eklenmişti.

O zamandan beri Reptile, basamakları tırmanarak Netflix'in en çok izlenen filmi oldu. Film, eleştirmenleri ikiye ayrırken izleyiciler kilit bir noktada hemfikir: Sadece Benicio del Toro'nun performansı için bile izlemeye değer.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Filmin senaryosunu Singer ve Benjamin Brewer'la birlikte kaleme alan aktör Reptile'da, Maine eyaletine bağlı Scarborough kasabasındaki genç bir emlakçının vahşice öldürülmesinin ardından gerçeği ortaya çıkarmaya çalışan katılaşmış bir dedektifi canlandırıyor.

Filmde Justin Timberlake, Alicia Silverstone ve Michael Pitt de rol alıyor ama del Toro'nun performansı film bittikten sonra bile akıllarda kalıyor.

Bir izleyici "Benicio Del Toro bize nasıl sakin biri olduğunu ve en iyi oyuncularımız arasında yer aldığını hatırlatmaya devam ediyor" diye yazarken, bir diğeri de şöyle ekledi:

REPTILE harika bir Benicio del Toro performansı içeren ortalama bir film.

Bir Netflix kullanıcısı, Steven Soderbergh'ün 2001 yapımı Trafik'teki (Traffic) rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar'ını kazanan aktörü "sonsuz büyüleyici" diye nitelendirirken, bir diğeriyse "Benicio Del Toro burada inanılmaz bir performans sergiliyor" diye ekledi.

Bir başka izleyici del Toro'nun karakteri için "çok uzun zamandır ekranda izlediklerim arasında en sevdiğim polis" derken, bir diğeri de şöyle belirtti:

Reptile'ın olay örgüsünde birkaç eksik var ama Benicio Del Toro'yu izlemek büyük bir zevk.

Del Toro bu filmle, Soderbergh'ün Beklenmedik Hamle'si (No Sudden Move) ve Wes Anderson filmi Fransız Postası'nda (The French Dispatch) rol aldığı 2021'den bu yana ilk rolünü üstlendi.
 

Benicio del Toro
Benicio del Toro, Reptile'da (Netflix)


Reptile halen Netflix'te yayında.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU