The Batman'in yıldızından "işsizlik ve çaresizlik" itirafı

"Eğer Robert Pattinson bunu söylüyorsa, hiç kimse için tatmin olma umudu yok demektir"

Pattinson, 2025'te vizyona girmesi planlanan The Batman'in devam filminde rol alacak

Alacakaranlık (Twilight) serisinin başrol oyuncusu Robert Pattinson, dünya çapında sevilen bir film yıldızı olmasına rağmen pek çok insanın paylaştığı kişisel kuşku ve kaygılara sahip.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Matt Reeves'in yönettiği The Batman'in yıldızı, Interview dergisi için komedyen Jordan Firstman'ın sorularını yanıtladı. Sohbet sırasında Pattinson, sık sık düşündüğünü söylediği bir konudan bahsetti: Toplumdaki yeri.

37 yaşındaki Pattinson, "Sürekli hayatımın büyük çoğunluğunu işsiz ve çaresiz geçireceğimi ve kendimi tam bir başarısız gibi hissedeceğimi düşünüyorum" diyerek ekledi:

Bence hayat böyle bir şey.

Firstman şöyle yanıt verdi: 

Eğer Robert Pattinson bunu söylüyorsa, hiç kimse için tatmin olma umudu yok demektir.

Pattinson daha da detaylandırarak, oyunculuğun iş güvencesinden yoksun bir kariyer anlamına geldiğini hatırlatarak, aktör olmanın düzensiz doğası nedeniyle böyle hissettiğini açıkladı.

"Bu dünyadaki en stresli şey."

Pattinson sohbetin ilerleyen bölümlerinde Firstman'a neden iyi olduğuna inandığı projelerde yer almak istediğini anlattı.

"Çok ama çok derin bir aşağılanma korkum var" ifadelerini kullanan Britanyalı oyuncu, açıklamasına şöyle devam etti:

Ve ayrıca, bunun size bağlı olduğunu da biliyorsunuz. Dandik bir senaryo olduğunu ya da yönetmenin hıyarın teki olduğunu falan filan söyleyebilirsiniz ama günün sonunda kimse bunun nedenlerini umursamayacaktır. Ve insanların büyük çoğunluğu elinden gelenin en iyisini yapsan bile senin ezik olduğunu söyleyecek.


Independent Türkçe, Insider, Interview

DAHA FAZLA HABER OKU