Dwayne Johnson, şöhret olmanın dezavantajlarını saydı

En çok kazanan oyuncuların başında gelen yıldız en çok neyi özlediğini açıkladı

Johnson, bu yıl Hızlı ve Öfkeli serisinin 10. filminde rol almıştı (Universal)

The Rock (Kaya) lakaplı oyuncu Dwayne Johnson, samimi bir Instagram videosu paylaşarak ünlü olmakla ilgili samimi itiraflarda bulundu

Kariyerine güreşçi olarak başlayıp sonra oyuncu olan Johnson, hayranlarından gelen sorulara yanıt verdi.

Johnson, ünlü olmanın herhangi bir dezavantajını görmediğini söyledi. Johnson videoda, "Benim için dezavantajlar... Şöhretin hiçbir dezavantajı yok" diyerek ekledi:

Uzun zamandır ünlü olduğum için şanslıyım ve şöhretin hiçbir dezavantajı olmadığını fark ediyorum çünkü bir zamanlar nasıl bir şey olduğunu hatırlıyorum.

51 yaşındaki oyuncu, kariyerinin başında karşılaştığı zorluklardan bahsetti. Aktör, ünlü olmadan önce kirasını bile ödeyemediğini ve kim olduğunu çözmeye çalıştığını söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yıldız isim, her gün verdiği geçinme mücadelesinin sürekli zihninin ön saflarında yer aldığını da sözlerine ekledi. Bu endişeler, Hollywood'un en çok kazanan aktörlerinden biri haline geldiğinde bile onu ayakta tutmaya yardımcı olmuş.

Johnson, "Her zaman 'Yine tahliye edilmeme bir gün kaldı' diyorum, bu da beni istekli tutuyor" diyerek ekledi:

Yani benim için şöhretin hiçbir dezavantajı yok.

Amerikalı aktör, "Fikir ayrılıklarının olması da sorun değil. Diyaloğa davet eder, tartışmaya davet eder" dedi.

Bununla birlikte Johnson, toplum içine eskisi kadar kolay ya da sık çıkamadan yaşamayı öğrenmek zorunda olduğunu da itiraf etti.

Alışveriş merkezine gitmeyi özledim dostum. Mağazalara gitmeyi özledim. Arabama atlayıp markete, eczaneye, alışveriş merkezine, her yere gitmeyi...

Black Adam'ın yıldızı, yine de toplum içinde tanınmanın kendisi gibi ünlüler için dezavantaj olmadığını, çünkü "bu işe bunun için girdiğini" vurguladı.

Johnson, Miami Üniversitesi'nde Amerikan futbolu oynarken sakatlanmış ve dizinden 5 kez operasyon geçirmişti. 1996'da güreş kariyerine adım atan ve 6 şampiyonluk kazanan Johnson'ın ilk filmi 2001'de rol aldığı Mumya Dönüyor'du (The Mummy Returns).


Independent Türkçe, Insider, People

DAHA FAZLA HABER OKU